Det är dags för Fredagsmys...

Jävla låt att etsa sig fast i mitt huvud, jag hörde den på radio i Lindas bil på lunchen (åkte till Chinarestaurangen i VH), och nu nynnar jag på den hela tiden.
Där har de lyckats med att få en reklam att fastna.

DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYS....SNART ÄR DET FREDAGSMYS...

Jävla varelse!

När jag vakna imorse och går in på toaletten för att tvätta mig, vad är det första jag ser?
Jo en äcklig stor jävla spindel....ååååhhhhh....jag HATAR dem!
Jag tycker att de är så vidriga de små krypen.
Jag väckte Sebbe och sa att han var tvungen att döda en spindel, då svarar han; "det är väl bara att spola ner den?"
Vad tror han? Jag vågar inte ta på den, ens om jag har 17 lager papper mellan den och mig.
Sebbe insåg ganska snabbt att han var tvungen att gå upp och döda den, skönt att han var hemma!
Det är inte första gången jag ser en spindel inne i vårat badrum, de verkar trivas där :-(

Vi hade inget bröd upptäckte jag när jag skulle göra frukost för en timme sen, men det blev smoothie, youghurt med musli och knäckemackor med leverpastej, så jag lovar att jag blev mätt ändå.

Igår åt vi ju middag hos Anna (revbenspjäll som hon hade lagat i ugnen), jag åt en jätteskum frukt där, Rambutan;
 Se hela bilden Den var liksom lite småpervers på nåt sätt. Som en vit skum grej man åt, den var ganska god, påminner om vindruvan i smaken, men ändå inte. Läskig konsistens hursomhelst.

Nu väntar jobb, ska först gå försiktigt in till Moa och känna om hon är varm, hon hade ju 39.4 i feber igår.
Efter jobbet ska vi fara runt och fixa lite inför morgondagens bröllop, vi ska bla åka till Sköndal och hämta Sebbes kostym. Så idag blir det middag ute, kan bli trevligt om Moa mår bra så att hon håller sig lugn. Igår hade hon tydligen varit klängig och gnällig hela dagen, men jag förstår henne, stackars liten. Just det, jag åkte och träffade Neo en snabbis igår, snodde en puss och kram så att jag klarar mig tills på Söndag, då han äntligen kommer hem, det har varit så tomt utan honom!




Lunchshopping

Idag blev det lunchshopping, till Moa. Jag var tvungen att åka till Handen och hämta mina skor som jag har klackat om.
Passade på att handla till Moa, hon har så lite kläder just nu tycker jag...så jag handlade två T-shirtar, en body, en munktröja, ett par jeans och två par mjukisbyxor. Sebbe hade handlat en NIKE-dress på Söder idag, så nu ska hon väl klara sig ett tag. Klara sig, det gjorde hon ju innan också, men det är inte så roligt med de kläderna hon har, man tröttnar ju. Nu ska jag åka till Söder för att vara smakråd åt Sebbe när han skall köpa skjorta, sen blir vi bjudna på middag hemma hos Anna. Härligt! Lilltjejen, Moa, hon har feber idag, stackars liten.

Det bröt ut!

När klockan var 10.30 idag var jag tvungen att åka hem och lägga mig. Jag hade sån huvudvärk, i ca en halvtimme hade jag s.k. "synfältsrubbningar", jätteläskigt, har aldrig haft så förut, det var svårt att se vilken rad jag stansade in en order på, såg inte artikelnumren, det kändes skumt helt enkelt. Men när jag tog bilen hem var synen återställd, bara huvudet plågade mig. Jag åkte hem och la mig i sängen och somnade, Sebbe fick gå iväg till apoteket och köpa migränmedicin, för det verkar som att det är migrän jag har...ska försöka komma iväg till doktorn nån gång så man är säker på vad det är.
Vill inte vara borta från jobbet något mer, tar det där med doktorn när jag går på mammaledighet igen, får se hur ofta de här "anfallen" kommer. Jag kan inte riktigt avgöra om medicinen som Sebbe köpte idag hjälpte, det blev absolut inte helt bra, men möjligt att det lindrade lite. Nu vid 19-tiden känns det kontrollerbart iaf. Det är så frustrerande att vara hemma och vara sjuk, det finns så mycket jag tänker att jag vill passa på att göra när jag ändå är hemma, men JAG ORKAR INTE...jag är ju hemma för att jag mår skit! Jag har haft sånt dåligt samvete för att jag inte kunde vara barnvakt åt Annelies barn idag, vi som hade bestämt det för länge sen, så typiskt att jag inte kunde. Och jag skulle ju träffa Neo idag också, då han skulle sova hos Annelie, men så blev det inte. Jaja, hoppas verkligen att jag mår toppen imorgon så att jag kan åka och jobba och sen in till stan för att hjälpa Sebbe hitta en skjorta till bröllopet på Lördag.
Sussa sött mina vänner!

Nej, jag vill inte...

Jag känner hur huvudvärken börjar tränga fram, det började igår kväll lite smått, kände av värken lite grann bakom pannan i morse också. Det är precis som att den bara väntar på att bryta ut, nu är det mest bara irreterande huvudvärk, den gör inte så ont än. Jag tog en Ipren för över en timme sen, för jag tänkte att då bryter det inte ut på allvar, men fortfarande känns huvudvärken, och känns fortfarande som att den närsomhelst kommer att bryta ut.
Jag som ska hem till Annelie och vara barnvakt efter jobbet, det måste bli bättre.
Får klunka en massa vatten, det kan ju iaf inte bli värre...

Måste finna!

Måste finna arbetsro, lite motivation till att jobba.
Idag är arbetsmoralen som bortflugen.
Om en timme går jag på lunch, hoppas jag finner lite motivation till att arbeta under den lunchtimmen...

Jag älskar...

Jag ÄLSKAR min karl! Han är tryggheten i mitt liv. Vi är inte alltid sams eller överens, vi kan vara griniga på varandra.
Men han gör att jag känner mig trygg och älskad, han finns alltid där för mig.
Han är den jag vill dela mina glada nyheter med, han är den jag vill beklaga mig hos om jag är upprörd eller ledsen.
Utan honom skulle jag känna mig tom. Det är läskigt hur fäst man kan bli vid någon.
Men det är väl så kärleken är? Även fast man inte är nykär och har den där "pirrande" känslan kvar, så finns kärleken, älskandet och tryggheten där.
En massa pussar och kramar till min Sebastian!
Kramar till er andra också...

Ikväll

Ikväll blir det jag och Moa, båbärspaj med vaniljsås, hoppar nog över middag...kan ju göra lite sallad imorgon bitti till lunch på jobbet.
Sebbe ska till Råsunda på fotboll.
Hoppas att Moa somnar till 20.00 och att det visas något bra på TV.

Lite foton

Åh, jag var så irreterad igår på kvällen, inte på dan för då införskaffade jag mig en massa braiga grejer på IKEA...men på kvällen, då hade jag tänkt blogga- så var datorn cp, det gick inte att göra nånting. Men nu har Sebbe fixat den.
När det inte gick att blogga la jag mig i sängen för att titta på tv, då är sändningen till tv:n i sovrummet helt knäpp!
Gick ut på nätet från mobilen, men det var bara jobbigt. Sluta med att jag försökte sova klockan 21.
Sebbe han var iväg på svensexa han, svensexan var riktigt förnedrande mot brudgummen, sebbes bror Anders.

Idag var jag och Moa iväg till Handen och lämnade in mina skor på klackning, de skorna jag ska ha på bröllopet. Köpte örhängen som matchar med klänningen jag ska ha på mig då. Och en jättesöt liten handväska. H & M hade fått in rosa hårband till Moa, så nu är det avklarat också. Passade även på att köpa foundation, läste ett tips där det stod att jag skulle ha en foundation som är oljefri, då min hud blir alldeles glansig under dagen när jag har foundation. Köpte en mineralfondation från Maybelline. Hoppas jag blir nöjd, det är ju så svårt att välja rätt färg.
Vi har varit iväg på 24-års kalas också, i Vällingby. Trevligt, fick man se hur Robin och Angelica bor också.

Lite kort från Möhippan;









hitta lite söta kort på mina barn på kameran;











Sebbe och jag tänkte se någon 21.00-film, men först får vi se om Moa somnar.
Imorgon är det jobb som gäller!
Ha en härlig söndagskväll!





Möhippa

Igår slutade jag en timme tidigare för jag skulle iväg på möhippa, vi dansade lite salsa i Tony Erwings dansstudio, men mest var det Jamina (blivande bruden) som dansade med en jätteduktig kille. Vi andra lärde oss endast lite grundsteg.
Det bjöds på champagne, nötter och choklad, det var riktigt trevligt. Efter dansen blev det middag på "La famiglia".
En massa god mat var det; vitlöksbröd, tomat med mozarella, proscuttio, oxfilé m.m. Till efterrätt blev det tiramisu, det är inte en av mina favoriter men den slank ner ändå. Om en vecka blir det bröllop på Värmdö, det blir riktigt skoj, håller alla tummar jag har för att det blir fint väder då.

Idag är det jag som har fika på jobbet, Sebbe var snäll och gjorde äppelpaj till mig att bjuda på idag.
Efter jobbet blir det storhandling, känns verkligen som att det behövs!
Imorgon tänkte jag dra till IKEA, hade tänkt ta det när Lisen sluta jobbet så kunde man vara ute och sola på dagen...men det ska inte bli nåt fint väder! Så det blir nog IKEA på förmiddagen.

Jag tog lite kort igår, får se om jag hinner/orkar lägga upp foton på bloggen ikväll.

KRAMAR!

Bh, Subway, båbärspaj?

Idag åkte jag till Handen på lunchen, där väntade Sebbe och Moa på mig.
Jag hade lite ärenden där, lite shoppingbehov. Jag köpte en bh med avtagbara axelband, men som ändå "puschar" upp bysten lite, de axelbandslösa bh:ar jag har sen tidigare plattar bara till de lilla jag har.
Men den här bh:n blir nog bra till den fina båa klänningen som Sebbe köpte till mig, jag känner för att vara fin och ha på mig den imorgon. Jag köpte även hudfärgade strumpbyxor, kommer inte ihåg när jag gjorde det sist, så det var svårt med vilken färg jag skulle ha; tan eller light amber....det blev den ljusa varianten, är rädd för att det skall se dumt ut med väldigt bruna ben och resten av kroppen sådär lagom blek...
Nu för tiden tycker jag bara att det är leggins som gäller, men imorgon ger jag strumpbyxan (originalet) en chans.

Till lunch blev det Subway, för första gången prövade jag någonting annat än Steak and cheese, det blev en kalkonbröst och den var helt OK. Men Steak and cheese är förstås godare :-) Den åt Sebbe...
Självklart blev det även världens godaste Subway.kakor också, jag säger bara mmmmmmmm.

Idag blir det rårakor och bacon till middag, fy fan vad gott!
Får se om jag orkar gå ut och plocka blåbär efter middagen idag, blev lite inspirerad av Natta som var ute och plockade de små bären häromdan. Jag tänkte att Sebbe kanske vill baka paj imorgon som jag kan ha med mig till jobbet på Fredag då det är jag som har Fredagsfika.


Middag

God kväll! Vi har precis kommit hem från Sebbes syster Anna, där vi blev bjudna på middag.
Det blev jättegod köttfärssås...
Även Sebbes bröder var där m.fler...en massa barn känns det som att det är nu.
Amanda och Alexandra är ju rätt så stora (10 och 12 år), men sen har vi Moa på 10 månader, Annas Andrea på 2 månader och Anders Rufus på 4 månader, men det är roligt att Moa har två jämnåriga kusiner.
Åh, nu är jag helt slut, ska lägga mig i soffan och pussa på min karl.
Sov gott!



IKEA

På Lördag tänker jag åka till Ikea.
Behöver lite saker till sovrummet, har kikat lite på nätet och hittat söta lampor att ha på nattduksborden;

KNUBBIG Bordslampa
Den finns i rosa också, och jag tycker egentligen att den rosa är finast, men Sebbe tyckte om den svarta lampan mest, och det blir nog den då den kommer att passa in bäst.
Ska även handla små mattor, vitt överkast och svarta gardiner in till sovrummet. Det blir kul att göra iordning där.
Men jag är väldigt osäker på att de har såna gardiner jag är ute efter, de ska vara svarta och det måste vara kraftigt tyg så att vi kan mörka ner lite framåt kvällstimmarna...
Ser fram emot Lördagen, det är ju så roligt att spendera pengar på inredning.



Vilken huvudvärk!

Oj, oj , oj vilken gårdagskväll...på dan igår var det helt Ok, bara trött, väldigt trött.
Men sen kom huvudvärken, så fruktansvärt ont jag hade. Jag somnade vid 20.00 igår.
Enligt Sebbe så höll jag på att vända mig om och krångla i sängen inatt, så jag har kanske inte sovit så bra då...
När klockan ringde kl 06.00 hade jag fortfarande huvudvärk, så jag gick upp och tog en ipren och la mig på soffan en halvtimme, men nu känns det bättre! Idag ska jag försöka dricka mycket vatten OCH använda mina glasögon, får se om det håller huvudvärken borta.



LÖN!

Åh vad glad jag är, jag får lön den här månaden.
De senaste 11 månaderna har jag fått lönespec som det står 0:- på.
Men den här månaden får jag lön, känns helt underbart. Jag hade inte riktigt räknat med att få den utbetald nu,
jag fick för mig att den skulle komma först i Augusti...
Då kanske vi skulle ta och boka in en heldag (ev hotellnatt också) i Eskilstuna och gå på Parken zoo.
En dagskryssning skulle jag vilja åka på med barnen också.
Jag har ju två veckors semester i Augusti så då skulle det sitta fint med lite småäventyr.

Jippie! Måndagsmorgon!

Det är en glad och morgonpigg Millan som skriver- nej inte direkt men det är nog en glad och positiv inställning som behövs såhär på måndagen när man har en hel arbetsvecka framför sig.
Jag hade tänkt GÅ till jobbet idag, men så blir det inte, det regnar ju! Så jag får ta bilen.
Igår hade jag tänkt springa lite på kvällen, men jag fick sån huvudvärk, så det blev film och sockerkaka istället!
Kanske kommer iväg och springer ikväll? Hoppas det.
Igår köpte jag stringtrosskydd, designade sådana! Jag skrattade åt det i början, att trosskyddet har ett snirkligt blommönster på sig, till vilken nytta? Jag ska ändå kladda ner det...men det såg ganska fint ut (när det var alldeles nytt) där i trosan. Igår tog vi det lugnt, enda gången jag var ute, var till affären. Madde var förbi på en kopp te, vi satt och snacka lite på balkongen. Annars blev det mest bus med Moa och lite lek med Neo. Igår åkte Neo till Matte och ska vara där två veckor, känns inget bra alls, som jag kommer att sakna honom!

Jag trodde att jag brydde mig om kläder när jag var hemma och var mammaledig, men inte som jag gör nu, vad roligt det är att hitta fina kläder, hitta olika klädkombinationer, göra olika frisyrer, matcha med örhängen osv,  innan man går till jobbet, får se hur länge det håller i sig...det tar nog inte lång tid innan jag tar på mig jeans och en Coca-Cola T-shirt...
Nej, nu väntar jobbet! Ha en härlig Måndag!

Smakprov från dagen



Robban var snäll och skicakde ett foto på en gång idag, fanns på mailen när jag kom hem, han "högg en ur högen bara".


Hungrig!

Det är Lördagsmorgon, klockan hade jag ställt på 07.30, helt i onödan faktiskt för Moa vaknar ju tidigare än så.
Idag vaknade jag av hennes röst 06.40 men hon skrek inte, hon bara prata lite, vad hon prata om, ja det är bara hon som vet. Moa kryper omkring i vardagsrummet, Neo ligger i soffan och tittar på barnprogram. Moa har nu hittat en napp, som hon suger på- skitgulligt! Hon har ju normalt sett inte napp. Kanske inte så smart att hon börjar nu när hon är snart 11 månader...

Gud vad varmt det är här inne, ute också för den delen; 19 grader och klockan är bara 07.15.
Hoppas att fotograferingen inte tar HELA dan, det skulle vara skönt att åka och ta ett dopp om vädret håller i sig.

Nu ska jag göra lite frukost till mig och barnen, Sebbe ville inte riktigt gå upp än.

Ha en jättehärlig solig dag!

Fredagstrött

Åh så trött jag känner mig, men det är väl så det ska vara på Fredagar? Efter en hel arbetsvecka.
Undra hur den här kvällen kommer att se ut, jag måste i allafall fixa mina naglar och platta håret.
Så slipper jag stressa imorgon bitti, vi åker hemifrån vid 10, jag Moa och Neo. Neo släpper vi av hemma hos Annelie så får han vara där och leka under dagen. Jag och Moa drar sen vidare till Järfälla för fotografering. Spännande och se om jag hittar, jag tänkte ta GPS:en men det lämnar ju inga garantier för att jag hittar bara för att jag har den. Ibland förvirrar den bara mig...Det ska bli så roligt med fotosessionen imorgon, men allra roligast ska bli att se alla fina foton Robban tar. Själva RESULTATET är det jag är mest spänd på.

Tjejerna skulle tydligen dricka lite vin ikväll, låter mysigt, men för mig får det bli en annan gång...jag har ju båda barnen samt att jag ska upp relativt tidigt imorgon och prestera lite framför kameran.
Kanske skulle ta och inviga Monopol ikväll? Det står att det är från 8 år, men Neo är ju smart så han kanske hänger med ändå?!

Nu ska jag ta en liten förmiddagsfika (i väntan på att jag kan ringa de flesta kunderna kl 10!), det blir banan och varm choklad.

Trevlig helg!

...väntar på att klockan ska bli runt 10?

Sitter på jobbet, har faktiskt väldigt mycket att göra idag, dock ej ännu, har 84 ringningar varav ca 40% vill bli ringda mellan 10-10.30, vilket är omöjligt. Men ringer jag nu får jag inget svar för de är inte på plats så tidigt...vilket i-lands problem! Ja, jag lider inte iaf, sitter ner på min gamla plats här på jobbet och dricker jättegod varm choklad!

Hemma är Sebbe i princip klar med sovrummet, så fint så- alldeles vitt!
Ikväll ska han iväg på fotbollsmatch, om jag orkar och om Moa är lugn/sover ska jag börja torka bort slipdamm vid fönstret och skura golvet där inne, om inte Sebbe redan gjort det.
Ska bli skönt att utöka lägenheten med sovrummet igen, har känts lite trångt hemma, med sängen i vardagsrummet.

Igår var vi ute och lekte nästan hela dan, det var härligt, var först hemma hos Annelie med familj, sen på granngården. Lite senare följde Kevin med Neo upp till oss, de hade plockat vinbär och ville göra paj, så det gjorde vi.
Sen blev Neo och Kevin osams, så Kevin fick traska hem...men de kommer säkert att leka idag igen, då är gårdagen glömd. Jag sa till Kevin igår att de kanske kunde träffas idag och leka, då svara han "ja, då har inte det här hänt!" (Neo råkade typ strypa Kevin när han drog i hans T-shirt). Vilken härlig inställning ändå- tänk om livet vore så lätt!

Nu är det bestämt, på Lördag ska jag och Moa åka till fotograf-Robban och fotografera oss, så kul, får se vad vi tar på oss för kläder, det ska nog inte vara för uppklätt då det ska vara så naturliga bilder som möjligt, det ska nog mer handla om att fånga en känsla eller så.

Fredag

Nu har jag jobbat en och en halv vecka, känns helt Ok.
Trevliga kollegor och nästan bara trevliga kunder.
Blir lite rastlös íbland, men det får jag stå ut med.

Snart är det Fredagsfika, slutar 16.30 idag då åker jag hem och tar hand om Moa så att Sebbe kan fortsätta måla i sovrummet. Det blir helvitt där inne, det blir nog jättefint, blir det FÖR vitt så får vi väl så småningom fixa lite färg på gardiner, kuddar och sånt plock. Men vi börjar nog med vita gardiner och kanske till och med vitt överkast, det skulle kännas fräscht. Helt annat från vad det har varit där inne med röda väggar.

Imorgon har jag bokat tid hos frisören, inte hos min vanliga för hon är på semester, men den här tjejen har jag för mig är duktig hon med.

Fotografen Robban som jag har fotat mig hos tidigare kontaktade mig igår, han vill fota mig och Moa, det låter jättespännande, får se vad han har tänkt sig om det blir "porträtt" eller om jag och Moa ska sitta och leka och han fotar det...spännande hur som helst. Jag bara tänker att jag måste ha på mig något där man inte ser min mage, men det löser sig nog...och vad ska Moa ha på sig? Hoppas fotosessionen blir av snart, vi skulle ta det någon helg- hem och kolla mailen...

Trevlig helg! Hoppas jag att det blir för mig med, men det finns lite strul jag måste lösa...mmm...hoppas det löser sig till det bästa!

Vet ingenting! Men ändå vet jag mer idag än i förrgår.

Jag vet inte vad jag ska göra, det borde inte vara upp till mig.
Vi får se hur framtiden ser ut.
Jag har så mycket känslor i mig just nu.

TV=SKIT!

Hoppas eran helg varit bra!? Gårdagskvällen var mysig med Madde och Lisen här, riktigt tjejsnack blev det, kul!

Idag har jag varit i Handen och shoppat, piké-T-shirt och shorts till Sebbe, till mig blev det 2 par trosor, en bh, ett par trekvartsbyxor (de var jättesöta rutiga!!!) ,ett linne , en tröja och en klänning! Känns underbart!

Det är helt otroligt, det visas ju bara skit på TV. Och jag som sett fram emot att bara slappa i soffan och titta på TV- själv!
Neo är hos Matte, Sebbe på fotboll i Örebro och Moa ligger och dricker välling i sin säng och somnar förhoppningsvis.
Jag är så trött så jag orkar inte göra något, den dära tv:n är ett bra alternativ då...tur att LA INK visas iaf, det funkar.
Nu ska jag kolla vad som visas lite senare.
Eller om man kanske skulle gå och sussa kudde?
Ha en trevlig vecka!

Mitt hjärta slår så hårt, så arg!!! Och så lättad!

Det här blogginlägget blir det sista ni hör om min mamma. Nu har jag sagt upp kontakten med henne och det känns SKÖNT och ÅT HELVETE! Ja, ungefär så känns det på samma gång. När hon skrev; "Ha ett bra liv" så kom tårarna. Åh, jag blir så arg för att hon funkar som hon gör, försöker lägga skuld på mig...Nej hon får fan ta tag i sitt liv, jag vill inte ha något med henne att göra! Just nu anser jag att jag inte har någon mamma. För mamma är man väl inte bara för att man har fött ett barn? Mamma är något man ÄR, och det är definitivt inte hon, hon som födde mig, hon beter sig verkligen inte så.
Jag har väldigt svårt att skylla allt på alkoholen, den är väl inte skäl till allt ont? Men ändå...sluta sup! Sök hjälp!
Hon tyckte att JAG skulle hjälpa henne och när jag förklarade för henne att det är något HON själv måste ta tag i, då får man till svar; ha ett bra liv! Fy fan vad det gör mig arg, riktigt arg!

Känns lite tråkigt att barnen inte har någon mormor, men som Sebbe säger; "de klarar sig bättre utan mormor och farmor, vi har så många andra runt omkring oss som bryr sig"

Nu ska jag försöka vara stark och inte tänka att jag kanske kan göra något, det är inte mitt fel, det är bara HON som kan söka hjälp. Vill hon ha mig och sina barnbarn i sitt liv så får hon göra något åt saken, och det har jag gjort klart för henne nu. Har plockat bort henne från facebook och raderat hennes telefonnummer.

Jobb

Ja, tredje dagen på jobbet, tiden går ibland ganska sakta på jobbet, men på nåt sätt känns det åndå som att dagarna går fort. Det mesta av det jag gör på jobbet har jag letat fram från nånstans bak i huvudet. Ibland hänger jag inte riktigt med på hur jag gör, fingrarna sköter sig själva...en del artikelnr och så har lämnat min hjärna, men man har ju lite fusklappar här. Lite tomt är det utan Björn, men han är bara på semester och tillbaka om tre veckor, det blir kul!
Ibland blir jag lite rastlös av att bara sitta still, men hittills har jag gått på lunchpromenader, men det går nog inte idag då jag fick skavsår av ballerinaskorna när jag gick till jobbet.
Idag är det fredag, det känns bra, får vara hemma med karl och barn två dagar!
Nu har tydligen dagens bristlista kommit, och det ser inte bra ut! Dags att sätta igång på allvar.


Just det, stor eloge till mig själv som nu har varit ute och sprungit 4 gånger!!! Men jag har gått upp i vikt!!?

RSS 2.0