Svetten rinner

Fy fan vad duktig jag känner mig, sitter framför datorn alldeles svettig. Jag har precis varit ute och sprungit, sprang samma runda igår också, känner mig riktigt stolt över mig själv faktiskt! Känns som att jag inte kan skylla min stora mage på att jag "precis" har fött barn hur länge som helst. Jag är lite nojig för att jag inte kommer att orka eller hitta någon tid att springa när jag har börjat jobba. Får kompensera med cykling till och från jobbet och promenad på lunchen.

Den senaste tiden har vi ju haft jävligt skönt sommarväder, jag har varit ute till olika badställen med Neo och Moa. Men idag när vi var vi Drevviken så kände jag att det får vara nog med sandstränder på ett tag nu, Moa bara käkar sand hela tiden...så imorgon när det är min sista dag som mammaledig innan Sebbe tar över så ska vi bara åka till Östnora och spela minigolf, Neo har tjatat om det ett tag nu.
På Onsdag gäller det, då är jag åter i tjänst, 3 månader framöver. Känns sådär...det är ju  härligt att vara hemma med barnen, speciellt nu när vi har fått lite sommar här i Sverige. Men det ska bli skönt att tjäna lite pengar och vara lite social med kollegor och kunder. Sen går ju jag på mammaledighet i Oktober igen fram till Januari.

Idag är det Sebbes födelsedag, det har varit jättetrevligt med lite fika och folk här hemma. Hans bröder är fortfarande kvar och spelar vårat nya spel (nya "Scene it").

Lite sommarbilder...fler finns på Facebook.









På kortet ovan åkte jag och Sebbe båten över till Sickla/Hammarby sjöstad för att äta middag på Jimmys steakhouse. Moa var hemma hos faster och kusinerna.
Min karl är fan bäst, han har gjort slingor i mitt hår, det var sååå snällt av honom att hjälpa mig med det! Älskar honom och mina goa barn. Neo han har varit så mysig på sista tiden, så kärleksfull. Och Moa hon är så mysig, lär sig nya saker hela tiden...det kommer helt klart att kännas tomt utan dem på jobbet.
Nu måste jag hoppa in i duschen, som sagt - svetten rinner!
Får se om jag tar mig tid att blogga i fortsättningen, hoppas på det, men jag har ingen aning om hur stressad jag kommer att känna mig när jobbet satt igång på allvar.

Preventivmedel

Att det ska vara så jävla svårt, jag var på MVC igår för att sätta in en kopparspiral, det gick inget vidare.
Det visade sig att min livmoder var för liten för att ha en sån spiral, så hela uppfläkandet inför TVÅ stycken "doktorer" i onödan!!! Varje gång jag ligger i gynstolen så tänker jag att det ska bli den sista gången, men så tvingas man ligga där igen... Jag hatar gynundersökningar, när jag ligger i stolen så vill jag bara försvinna- hemskt!
Vad ska man ha för preventivmedel då? Här ser ni de jag har prövat och varför jag inte vill ha dem igen;

Hormonspiral- jag blödde i princip det hela första året efter insättning
P-piller trionetta- mådde illa, som gravidillamående
Minipiller cerazette- betydligt minskad sexlust- typ ingen alls
P-ring nuvaring- min kropp stötte ut den minst 2 gånger
Kondom- finns det något mer avtändande?
Kopparspiral- hade varit det ultimata för mig, inga hormoner! Men så var min livmoder för liten!!!

Jaja...jag fick ett recept på några kombinerade p-piller som jag ska prova och har lovat att ge dem en chans ett par månader. Men att det ska vara sånt krångel. Kanske får ta och göra som mormonerna, för de är väl dem som inte kör på preventivmedel? Det skulle kunna bli en flock ungar då. Men fler barn än de två jag har vill jag ju ha, dock inte än.

Trevlig midsommar!



Jag startar med en bild, för det har jag nog aldrig gjort. Här ovan har vi Moa med kusinen Rufus.

Det var igår vi hade besök av Jamina och lilla Rufus, Jamina hade en massa goda bullar med sig...de ska ju gifta sig i Augusti som det blev en hel del bröllopsprat, sånt är roligt! Vi skulle prata lite matinköp inför Ljusterö, jag vet inte om det blev så mycket snack om det men vi åker förbi Willys, Åkersberga imorgon och handlar en massa så det löser sig nog. För imorgon eftermiddag drar vi till Ljusterö och det ska bli så himla härligt!

Idag har vi varit vid Farstabadet och kollat på clownen Manne och vi hade sån tur med vädret, det har ju varit alldeles soligt idag.




Lite senare dumpade Matte Neos andra lillasyster här...Nova. Moa var så rolig då för hon skulle hela tiden hålla på att pussa på Nova.



Ja, här ser ni ett av överfallen.

Vi var ju på IKEA häromdan så nu har jag äntligen köpt en massa leksaksbackar.


Ikväll tänker jag spela lite Trivial Persuit på X-box, för Sebs X-box gick ju sönder i helgen, då blev han tvungen att köpa ett nytt. Idag kom den nya konsolen samt två nya spel, där ett av spelen var TP.
Vår nya tv kom igår, jag kan inte påstå att jag ser någon direkt skillnad på bilden om man jämför den gamla tv:n med den nya, förutom att själva tv:n är snyggare och större nu.

Nu vill Neo köra lite dataspel och jag måste byta bajsblöja (Sebbe sitter ju som klistar framför tv-spelet) haha.

Ha nu en jättehärlig midsommar!

Så arg, så ledsen, besviken och irreterad...

...men vad trodde jag egentligen? Hon är min mamma och hon funkar så. Men för ett litet tag, under en period som har varit så trodde jag att hon hade "bättrat sig". SÖK HJÄLP! Jag blir bara arg...och ledsen...fast egentligen vet jag ju att hon inte har lugnat ner sig och kommer aldrig att lyckas göra det om hon inte söker hjälp. Men ibland när hon beter sig som en riktig mamma och mormor åt mina barn så vill jag så gärna tro på att vi har och kommer att fortsätta ha en fin relation.
Men hur viktigt är det att ha en sån falsk relation som vi har då? Nej, nu är jag nog framme vid ett vägskäl...ytterligare en gång kommer jag nog att bryta kontakten med min mamma. Fast det verkar som att jag slipper för hon svarar inte ens när jag ringer.

Söndag

Igår kväll hade vi Lisen och Matte här...det blev lite vin (Coca-Cola för karlarna), chips och film som visades på tv. "Värstingarna" hette filmen, den var helt OK, men det var en sån där film där man visste hur den skulle sluta.
Moa vägrade att sova, som vanligt på kvällarna. Hon brukar inte vilja sova förrän vi går och lägger oss, men igår somnade hon kanske vid 11-tiden. Innan dess var det full fart, här har vi henne under bordet;

 

Den här dagen kommer att bli seeeg känner jag på mig...jävla tråkväder! Längtar till Ljusterö (dit vi åker på Torsdag) och då har jag beställt 25 grader och sol :-)
Kram, Kram, Kram!

Behålla eller ej?

Köpte en klänning och en bolero idag...kan bara inte bestämma om jag skall ha detta på bröllopet eller inte.
Jag tyckte det var fint i butiken, älskar färgen, men nu börjar jag tveka- kanske ser lite för tantigt ut?





Kan ju alltid lämna tillbaks och fortsätta med jakten på en klänning...

De senaste dagarna

I Lördags var det ju Sveriges nationaldag. Den firade vi vid Farsta gård, men det var ganska värdelöst program där, jag menar; Flamenco, utländsk sång och snack om hälsa, alkohol och droger? Oj, vilket svenskt firande?!?
Men det var ändå ganska mysigt att ha lite picknick där, och Neo hoppade en massa hoppborg. Han ramlade och slog i huvudet, det var lite läskigt för det blödde så mycket, men det var ingen fara som tur var.






I Söndags gick vi på långpromenad runt Västerhaninge, Neo cyklade. Sedan stannade vi till vid Ringvägsparken.
Sen blev det bullbak för mig och Neo.




I Måndags var vi och lekte hos Annelie, lyckades ta kort på barnen, synd bara att Robin inte var hemma då.



Igår (tisdag) åkte vi till Torvalla och skulle bada, så hade de sommarstängt för allmänheten och hänvisade till Höglunda utomhusbad i Jordbro!!! Idioter! OK, det är 10 grader ute och ingen sol- jo men vi åker till Höglundabadet???
Vi tog en sväng förbi "Rum för stora och små" har inte varit där de har öppnat nu, de skulle ju ha en lekhörna, men det var inget speciellt, Neo fick en glass där i allafall.
Sen var vi förbi kyrkogården och tände ljus för Albin, Neos lillebror, Neo ville tända ljus för honom. Svängde även förbi biblioteket och hämtade en bok jag hade beställt "Emma Mias dotter", jag trodde att det skulle vara hon Emma som hade skrivit den, men det var det ju inte, det är Mia Eriksson som skrivit "Gömda" och de två (nu tre) uppföljarna.

Idag åkte jag, neo och Moa till Vasamuseet, det var helt OK, Neo tyckte det var ganska roligt han med.
Man måste ju försöka göra lite saker trots detta pissväder...
...Neo är inne i en period när han inte lyssnar- jag blir tokig på honom! Men nu är han hos farmor och farfar, han skulle sova där idag.

Jag är helt knäpp jag, jag postade ett brev till libero, tänkte inte på att kolla om det behövs frimärke, fick en räkning på 31 kr idag...tydligen så krävdes det frimärke...

Ha det bra!

Letar klänning att ha på bröllop...

Håller på att kolla lite på klänning som jag kan ha på ett bröllop om två månader...
klädkoden är kostym, men det kommer inte att vara ett kyrkobröllop och tjejer får ha typ en "sommarklänning" på sig.
Jag har hittat en jag gillar, Seb tyckte inte om den...

VILA Tention Dress

Kanske lite för partyglansig för ett bröllop?

Fredag

Idag sov vi till typ 9.15. Sen tog vi det lugnt, gick till Västerhaninge bibliotek och lånade lite böcker. Vi (jag och Neo) bakade lite negerbollar. Det var de enda planerna jag hade för dagen, konstigt nog så verkar de inte räcka så, dagen är alldeles för lååång. Neo blir rastlös, okej, jag blir också rastlös. Sebbe han är också hemma idag och är sjuk. Seb har sin bror Eddie här, vi har spelat "Guitar hero" och "Scene it" på x-box. Har precis ätit middag...men guuuud vilken lång dag! Neo åkte iväg till Matte ett litet tag, han kommer om en timme, då blir det negerbollar och "Talang 2009" kl 20.00.

Trevlig helg!

Uppdatering på befallning

Känner inte att det finns så mycket att skriva om...en toppenkväll i Lördags med tjejorna! BAKIS på Söndan, men tvingade mig ändå ut på baksidan för att lapa lite sol.
Igår var jag, Neo och Moa vid Rudan i det jättevarma vädret, riktigt härligt! Storhandling och Mc´Donald´s hann vi med senare på dagen. Idag blev det Ica Maxi igen (för att lämna tillbaka vår nya blender som vi trodde var trasig men som inte var trasig!) sen Handen. Sen hade vi Natta här på besök...hon tyckte jag skulle uppdatera min blogg...men nu har hon redan sett korten från i Lördags, men till er andra så kommer här ett urval;



Iordningfixad för kvällen.



Gott!





Lite "Lips"


Redo för "Pizzan"






Neo på Rudan




Lite syskonkärlek



Yes...that was that! Ha det så bra!!!

RSS 2.0