En sån härlig helg!

Igår, Lördag åkte vi till IcaMaxi och storhandla på förmiddagen. På eftermiddan tog jag, Moa och Neo en promenad till centrum. Moa somnade i vagnen och fick fortsätta sova ute i vagnen när vi kom hem.
Sen gick vi, jag Moa och Neo tillsammans med Helena hem till Madde och fika då hon fyllde 25 år!
Hon hade gjort en smarrig tårta;


Helena följde med oss hem efter visiten hos Madde. Vi åt pizza till middag, Sebbe han var med sina syskon i stan.
På kvällen blev det Melodifestivalen. Jag, Helena, Neo, Moa (som låg och sov vid den här tiden) och Måns. Ja, Måns Zelmerlöv på TV:n såklart.


********************************************************************************************

Den här dagen (Söndag) har först och främst bjudit på IKEA! Åh, vad jag älskar IKEA. Vi har hittat så mycket bra saker, SMÅ saker som gör STOR förändring.
 Ett exempel är krokar till handdukar.

FÖRE:

Guld=blä!

EFTER:

Guldkrokarna är nu borta, en toarullehållare har vi fått upp nu också, eller två stycken en på varje toalett.

Det är så kul att småfixa lite här hemma. Moa har fått en spegel på sitt rum samt att vi fått upp gardiner, det gör stor skillnad tycker jag.


I eftermiddags åkte jag förbi Natta och fikade. Sen vidare till Nacka strand för lyxbehandling med fotvård!
Under tiden jag var borta var Sebbe ute med Neo och Moa och lekte på baksidan. När jag kom hem var middagen klar! Nu ska jag gå ner till Sebbe i soffan och kolla på "2 ½ män" och sen "Entourage".
Men först; bilder:


Familjen på baksidan i eftermiddags.


Fika hos Natta och Robin i deras nya fina kök.


Fotbad och lite läsning. Måste erkänna att jag hade lite svårt att koppla av till en början. Men efter några minuter i stolen med fotmassage och läsning så lyckades jag slappna av och det var riktigt härligt! Jag hade inga problem med att det var en okänd människa som tog på mig heller. Jag har nämligen lite svårt för vanlig ryggmassage, gillar inte att någon ska ta på mig, känner mig obekväm då, endast Sebbe får massera mig! Men med fötterna gick det bra, underbart, tack för den fina presenten älskling!



Snart filmtajm!

Det var en bra dag på jobbet idag, inte alltför stressig. Neo hade med sig sin kompis Amadeuz hem idag, Moa fick vara med dem och leka kull ett tag annars lekte de själva med lego och spelade på datorn. Till middag blev det pommes frites och kött, både fläskkotlett och biff. Ingen favoritmåltid för mig men resten av familjen gillar det mycket. 22.10 börjar en film jag och Sebbe tänkte kolla på, men klockan är inte riktigt så mycket än så jag passade på att skriva lite här. Måste berätta vad min jobbarkompis Sara hade lyxat till det för oss idag, hon bjöd på vit chokladmousse med hallon till på fredagsfikat!



Här ser ni ett kort på min fina dotter taget när det var alldeles underbart väder! Jag satt ute och solade på baksidan, det blev för varmt med jacka på, dock fick koftan vara på.
Moa sov senare den dagen i vagnen utomhus. Jag älskar redan nu att bo i radhus och ha en egen tomt. Och det har bara börjat, tänk sen när all snö är borta, när man kan sola, grilla, bada i lilla poolen, spela fotboll ute. LYX!




Tro nu inte att jag är annorlunda på något sätt, att jag gillar snön, nej för så är det inte jag tycker att det har varit snö alldeles för länge nu och hoppas, som de flesta här i landet antar jag, att våren och sommar är här inom kort!

Jag önskar dig en härlig Fredagskväll!


Tisdag

Gårdagen var upp och ner. Känslomässigt.
Jag och Sebbe började dagen med Haninge centrum, kul att shoppa...det blev det här;


Samma foundation som jag brukar köpa, Maybelline pure liquid mineral.
Ny mascara från Maxfactor, lash extension effect, hoppas den är bra!
Ögonfransböjare med värme som jag hoppas skall göra underverk med mina fransar!

(Som ni kanske förstått är jag osminkad idag, får pröva på det nya imorgon).
Jag är nämligen hemma med båda barnen idag. Moa har ögoninflammation och Neo fick vara ledig med oss.
Vi har tagit en promenad till centrum där vi handlade lite, Moa somnade i vagnen och ligger kvar i vagnen i hallen där nere. Neo har speltid, om 45 minuter får han inte spela längre.

Åter till Shoppingen...
Förutom smink så hittade jag en tröja till mig från HM, 50:-!
Kommer bli jättefint ihop med mina svarta jeansleggins!


Ryggsäck till Moa från Stadium;


Neo fick två par jeans och ett par skor till gymapn i skolan;




Sen var det ju Sebbes mammas begravning igår. Jag kan inte med ord beskriva hur tufft jag tyckte att det var.
Jag började gråta så fort vi kom in i det rummet begravningsceremonin skulle hållas. Och jag kunde inte sluta gråta! Jag ville bara gå där ifrån, till ett eget rum där jag fick gråta ostört! Jag tänkte att jag skulle finnas där som stöd för Sebbe, att jag skulle hålla mig lugn och sansad, men tårarna slutade inte rinna på mig. Sen när jag hade lugnat ner mig lite så blev jag ledsen när jag såg min fina karl ledsen. Men jag satt bredvid honom och höll honom i handen, försökte ge honom lite styrka...
Förutom att själva begravning var väldigt känslomässig (som ju begravningar är och skall vara) så var det en väldigt fin dag igår. Ja, det var KALLT! men solen lyste och snön låg så fint på Skogskyrkogården. Jag tog fina kort på kistan och blommorna, men med respekt för Sebbe och hans syskon så väljer jag att inte lägga ut dem på bloggen. Sebbe är för den delen inte hemma så att jag kan fråga honom, han är idag på sin farfars begravning...
Efter begravningen så var det trevligt fika efteråt hemma hos Anna på Söder.
Jag fick låna deras systemkamera och ta lite kort. Jag vill också ha en!

Eftermiddagen/kvällen var mysig igår. Helena och Sebbes bror Timmy var här på middag, stannade ända in på småtimmarna... Jag gillar när det blir så. Jag vill att folk ska känna sig välkomna hem till oss. Trevligt med middagsgäster!

Får se hur morgondagen blir, hur Moas ögon mår, om jag eller Sebbe ska vara hemma om det är så att Moa inte kan gå till dagis imorgon. En sak är säker och det är att om jag är hemma så kommer Neo INTE vara ledig imorgon. I mitt huvud så är det mys hemma med båda barnen, men så ser inte riktigt verkligheten ut. Neo och jag tjafsar, han lyssnar inte! Moa slår Neo, Neo slår tillbaka...and so on...
Jag kan inte låta bli att få dåligt samvete gentemot jobbet när jag är hemma med sjukt barn. Jag vet att jag inte borde få det för det är inget jag kan styra över. Men det har nog med att göra att jag VILL så mycket.

Jag vill;
* visa Sebbe en massa kärlek och förståelse och ägna en massa tid till oss
*
ge barnen min tid och uppmärksamhet, ge dem kärlek och ta mig tid till att leka med dem
* visa på jobbet att jag är duktig och gör ett bra jobb! att jag är där då jag SKA vara där!
* höra av mig till mina vänner och visa dem att jag är någon att lita på!
* se till att det är städat och fint i hemmet

Man måste ju prioritera, kanske inse att man inte kan ligga på topp på alla ställen samtidigt, det är svårt.
Inse att man är mänsklig.
Jag har haft huvudvärk dagligen i en vecka nu.
Jag har precis slutat med mina p-piller utifall det kan vara en faktor till huvudvärken. Men en annan faktor kan ju vara tankeverksamheten i min skalle. Om att hela tiden försöka få tiden till att räcka till. Jag tror inte 100 procentigt på att det jag har är stresshuvudvärk, för jag kan slappna av och känna mig harmonisk, men ändå så råder huvudvärken! Det som hjälper mot huvudvärken är tabletten Eeze. Tog såna för två timmar sen, så just nu är värken borta.

Nu är snart Neos speltid slut och Moa borde vakna snart så då skall vi ta och äta lunch.

Ha en härlig Tisdag mina vänner!


Trött en Söndagskväll som denna.

Jag ser INTE fram emot morgondagen, jobbigt när Sebbe inte är på bra humör. Det tar på krafterna för oss allihopa skulle jag tro. Jag vill finnas där som ett stöd imorgon men tror mest att jag kommer att känna mig ivägen på begravningen. Han har sina syskon runt sig, som upplever precis samma sak som honom. Men jag hoppas att det känns bra för honom att jag finns där!
Nog om det! Jag tänkte lägga upp lite kort...so here it is;



Moa och Sebbe som badade häromdagen, med en massa badskum!





Söta Moa och Dexter igår!


Neo och Douglas kom jättebra överens och lekte hela tiden igår, ute i snön, inne och självklart spelade de Tv-spel.

Nu blir det te och sockerkaka som Neo bakat hos sin farmor idag. Blåsningen tänkte jag kolla på!


Snart

Huvudvärk så illa så att jag mår illa? Javisst!
Försöker ignorera det så gott det går då mina vänner snart kommer förbi på fika!

Gårdagen var jättetrevlig med Robin och hans familj här! Åt gott, lekte, kolla Melodifestivalen, åt lite till, kollade OS... Foton kommer eventuellt senare om jag känner mig piggare ikväll, förmodligen inte...

Det blev inget Handen idag, dels för huvudvärken och dels pga all snö på vägarna! Men imorgon är jag och Sebbe lediga då vi ska på begravning kl 13. Så då hinner jag shoppa i Handen innan dess. Ha en härlig Söndag!

Nu!

Vi har fixat lite här hemma. Lekt och myst med Moa en massa också! Hon är så himla underbart mysig!
Men nu har jag tråkigt (Moa sover och Neo är hos Matte, Sebbe ska se på Hockey) och är irreterad. Men jag brukar inte vara långrandig...låt mig vara irreterad ett litet tag så går det nog över snart!

Rolig helg!

Det kommer att bli en bra helg! Imorgon (fredag) har vi inga planer hittills, det blir väl en blandning av fix i hemmet och mys i soffan. Neo kommer att sova hos sin pappa för första gången på länge, han hämtar honom i skolan och lämnar honom hos oss på Lördag dag för då kommer vi att få lek och middagsbesök av Robin, Carro och deras barn Douglas och Dexter. Det kommer att bli jättekul! Dem var hos oss i Söndags på en förmiddagsfika, kollade in vårat radhus och blev själva lite sugna på att flytta.

På Söndag tänkte jag åka till Handen och handla mascara och foundation till mig, gympaskor åt Neo och en ryggsäck åt Moa. Och efter lunchen på Söndag ska jag åka till Södertälje och hälsa på Nina innan hon drar till Thailande ett par månader. Det är den här helgen det...

...på Måndag är jag ledig, men av en mindre rolig anledning. Ska på Sebbes mammas begravning. Blir nog lite jobbigt. Hoppas att det känns bra när begravningen har ägt rum, det brukar ju kunna kännas bättre då. 

                                                                       Trevlig helg!


Tips!

Måste tipsa er om Annelies blogg. Härlig läsning som lätt lockar fram ett skratt!
(Jag vet att jag har tipsat om den förut, men känner att jag måste påminna igen, underbar läsning!)

Gillar denna, kanske till och med älskar den

Jag gillar den här låten. Gjorde en upptäckt att det är Salem al Fakir som är Damien Adore, ha där ser man.


!

Har varit en härlig dag! Nu på kvällen såg vi filmen "Yesman" med Jim Carey, den var rolig! Den visades på TV, trots det så sa jag efter en rolig scen; "den biten när han tejpar sitt ansikte vill jag se igen sen", Sebbe och Max tyckte nog jag var dum i huvudet...

Imorgon tar jag barnen (Neo, Max och Moa) och åker till Eriksdalsbadet på Söder.
Sebbe skall träffa officianten som det heter...och prata begravning...mindre kul, men ett måste.
Alla hjärtans dag är det imorgon också, kommer att vara som vilken dag som helst för oss, bara det att Neo har gjort ett paket åt mig och jag har köpt en Star wars tidning åt Neo och två Tia-lotter åt Max. Hoppas ni får en härlig alla hjärtans dag, tänk på alla ni bryr er om!
God natt!


Handväskan

Härmar Nathalie och Amanda...så här har ni min handväska och dess innehåll;


* En massa nycklar
* Tamponger fast jag inte har mens just nu
* Dubbla uppsättningar av både nagelfilar och nagelknippsare
* Spegel och hårspännen
* Försvarets hudsalva, läppglans plus ett till lipsyl
* Eeze och alvedon
* Lite papper och kvitto

Idag var jag först hos frisören och blev fin i håret! Sen till Södertälje, det var väldigt trevligt att besöka bror och hans tjej! Nu har vi Max här (lillebror) så jag ska gå ner och fortsätta vara social.
Nu blir det kaffe och semla...och godis...och chips till den som vill.
Just det, när vi kom hem från Södertälje hade Sebbe målat om Moas vägg, från mörkröd till rosa, det blir jättefint tycker jag, jag är helnöjd! Samma rosa som hon hade en vägg med i förra lägenheten, så ni som varit där och sett den vet att den inte riktigt ser ut som på den här bilden.



Trevlig Lördagskväll!


Mycket bilder

Jag kom rätt så nyligen hem från SATS, känns riktigt skönt att komma iväg och träna.
När jag kom hem nattade Sebbe Moa och jag läste för Neo.
Nu njuter jag av lite yoghurt med flingor samt bloggtid!
Sebbe njuter nog han med då han spelar Tv-spel, ett fotbollsspel som han spelar på "liven" med sin bror Timmy.
På tal om bröder så ska jag åka till Södertälje på Lördag och hälsa på storebror Kid, sen tar jag med mig lillebror Max hem hit så får han se hur vi bor. Han kommer att sova här till på Söndag så tänkte vi försöka hitta på något på Söndag, frågan är bara vad...Torvalla simhall hade stängt för allmänheten i helgen och går man in på Barnadisets hemsida så står det "för barn mellan 0-12 år"...Max är snart 14 år.
Vi får se vad vi hittar på.

Jag har klagat lite för Sebbe om det här med "egentid". Sånt är viktigt och ibland kan jag känna att det finns lite för lite sånt i mitt liv. I förrgår hade Sebbe köpt en present åt mig från Live it; en lyxbehandling! Jag blev jätteglad, gulligt att jag fick det så spontant. Jag ska ringa och boka imorgon.

På Lördag har jag tid hos frisören klockan 9, då tänkte jag färga håret lite mörkare brunt och klippa mig såklart.

Jag tänkte inte skriva så mycket mer, utan jag lägger istället upp lite kort och kommenterar dem. Ha överseende med bildkvalitéen då jag fotar med mobilen.


En del av vardagsrummet


En annan del av vardagsrummet samt en go Neo


Kök...

  
Moas rum, Moa har just nu Neos gamla säng. Det är en av de bästa grejerna vi har gjort när hon fick en sån säng i sitt rum för nu lägger vi oss med henne på kvällen, hon somnar och sover i sin säng! Förut vägrade hon ligga i sin säng (spjälsäng) och sov alltid i våran, hur mysigt det än är att ha en go Moa bredvid sig så faktum är att man sover bättre utan henne bredvid sig. Fast det utesluter ju inte att hon vaknar varannan natt och får komma in och lägga sig hos oss.


Lite av spelrummet, observera att det ej kommer att förbli rosa väggar därinne!



Datarummet jag sitter i just nu


Ett stycke badrum

   
Bilder från Neos rum som jag verkligen inte är nöjd med. Men nu har man ju bara ställt upp allt. Han ska få nymålade väggar sen, och jag hoppas att jag snart kommer att få några bra idéer om hur jag vill att det ska se ut på hans rum.



Och så kom dem, lite obligatoriska Moabilder, här har hon fullt upp med att hålla i dockan samtidigt som hon bankar bollar. Det här är taget när hon var sjuk, jag var hemma och VAB:ade i Måndags och Tisdags.

Vi sjunger "björnen sover"


Äter muffins som mamma och Neo bakat


Hur söta som helst, Moa har börjat med att hon inte vill bli buren, hon vill hellre gå och hålla Neo i handen.

Sebbe han är duktig han, har redan satt igång med att måla om hemma hos oss, första rum ut blev sovrummet.
Tidigare var det grönt. Här ser ni lite utav en vägg med spackel på.


Nu har Sebbe målat vitt! Helt klart blir det imorgon, men ikväll skall det städas ur lite, ta en titt på golvet så ser ni vad jag har att fixa med ikväll...bort med all täckpapp, sopa en massa slipdamm.

Till höger skymtar ni en vit vägg, klar förbättring! Tapeten ni ser är våran garderobsvägg som får se ut som den gör tills vi tröttnar på den!

Nu;
* vika tvätt
* hänga tvätt
* fixa sovrummet
* duscha

Jag hoppas att ni alla får en härlig Torsdags-kväll! Imorgon är det Fredag, det är något speciellt med fredagar tycker jag, en härlig känsla man brukar ha, en glad känsla! Men vad som händer imorgon har jag ingen aning om. Neo ska hem till Matte så mycket vet jag. Jag skulle tycka det var skönt med en mysig hemmakväll, hoppas det är vad Sebbe känner för också.

Migrän

Kvällen blev inte alls som jag tänkt mig, fick flimmer för ögonen efter middagen, skitjobbigt! Tog Eeze mot migrän. Förklarade för Neo och hans kompis att jag inte kunde hjälpa dem bygga koja, att vi får göra det nästa gång han är hos oss istället. Sen tog jag barnen i pulkor och gick och lämnade kompisen.
När jag kom hemma var den här-den sprängande huvudvärken. Gick och la mig med Moa 18.50 sov fram tills nu (22.00). Nu väntar min dammiga säng...Sebbe håller på att målar om i sovrummet och idag har han slipat väggarna, därav dammet! Jag som hade en massa "to-do´s" ikväll, en massa pappersfix, fick ingenting gjort. Får ta det en annan dag helt enkelt. Ett ordentligt blogginlägg innehållandes bilder får jag också ta då...en annan dag!

Jag ville så gärna...

Jag ville så gärna blogga igår, kände mig laddad.
Då fungerade inte blogg.se!!!
Jag tänkte ta det ikväll istället, så inlägg ikväll-ok?

Mentalt störd?

Jag kan inte låta bli att tänka, jag tänker på allt och inget. Vrider och vänder på mina hypoteser.
Tänker MYCKET på mamma. Jag blir arg och ledsen när jag tänker på henne. Jag funderar jag på om jag ens har rätt att inte ha någon kontakt med henne, samtidigt som jag har andra dagar då jag är alldeles övertygad om att det är det som är bäst.
Så fort jag lägger mig i sängen kommer jag att somna. Och imorgon kommer jag att vakna upp till en underbar dag och det känns skönt att veta. Att det endast är fåtal gånger jag börjar klura så mycket, fundera över mina val.

Jag är i allafall hemkommen från en härlig kväll hemma hos Helena. Jag och barnen var där, även Helenas mamma.
Vi åt bakad potatis med olika röror, sallad och baguette. Kollade sen på Melodifestivalen som innehöll många icke-schlagerlåtar!. Vi såg inte riktigt klart på det för Moa började hosta så jävligt så jag trodde att hon skulle spy flera gånger, så var hon jättetrött också. Barnen ligger och sussar, Sebbe med syskon sitter och spelar kort och dricker öl, det blir väl pizzan för dem sen. Imorgon ska jag åka och lämna Neo hos sin pappa, sen vidare till SATS och träna- det behövs, jag vågar inte ställa mig på vågen...
Moa får stanna hemma med Sebbe imorgon då hon är sjuk.

Nu väntar sängen! God natt!
Förresten, om ni undrar vart alla foton är så är det som så att jag orkar inte lägga in kort på datorn just nu. Sen känns det inte så kul med kort då det är så dålig kvalitet på dem, jag fotar ju endast med min kamera nu då vanliga kameran är trasig.

Just nu

Sebbes syskon är här, de sitter nere i köket tillsammans med Sebbe och Moa och äter mat. Jag väntar på att Neo ska komma hem från kalaset han är på, så fort han kommer , åker jag med barnen till Helena för lite Melodifestivalstittande!

Idag fick vi iväg allt skrot som blev efter flytten, sopsäckar, tidningspapper och annat vi inte ville ha kvar. Skönt att bli av med det. I Handen hittade jag 2 par byxor/leggins och två linnen. Nej nu skriker Moa där nere så jag ska väl kanske inte lysa med min frånvaro. Trevlig kväll!

Härligt med Fredag!

Känns riktigt bra med fredag, det har varit en tuff vecka. Både onsdagen och torsdagen var riktigt stressiga på jobbet då en bit av taket hade ramlat ner över våran produktionsavdelning. Detta ställde såklart till det på flera olika sätt, därav stress! Hemma har det handlat om en massa fix på kvällarna, enda gångerna jag tittat på TV var i Måndags och Tisdags mellan 22-23 då det var "Paradise hotel".

Får se vad denna fredagskväll har en bjuda på? En utslagen Millan som somnar tidigt på soffan? En väldigt massa gnäll från en sjuk Moa (som Sebbe fick hämta tidigare från dagis idag då hon  hade feber)? Popcorn och "Let´s dance"? Se till att Moa och Neo får sig ett bubbelbad? Städa (vilket jag inte alls känner för idag men som skulle behövas)? Gå upp med ytterligare lite saker på vinden samt sätta upp gardiner på ungarnas rum är saker som vi ska se till blir av ikväll eller imorgon.

Imorgon efter frukost så ska vi åka förbi Jordbro och kasta lite saker, sen vidare till Handen, jag måste ha bl a ett par jeansleggins. Jag har en massa tröjor som jag aldrig använder då jag inte har några byxor! Kanske blir Mc´Donald´s lunch. Sen hem och städa lite, ja städningen tar vi nog imorgon. Klockan 15 kommer Sebbes syskon på hans pappas sida, vi kommer att vara hemma ett tag men sen åker vi och äter middag någonstans. Kvällen kommer för min, Neos och Moas del spenderas hemma hos Helena där vi ska titta på Melodifestivalen. Det blir kul! Men innan dess ska Neo på kalas, mellan 15-17.30 ska Neo vara på Andy´s där han ska fira en klasskompis.

Nu vet jag lite bättre hur kvällen ser ut, Sebbe ringde från affären han skall hyra "Flickan som lekte med elden" - spännande! Men först blir det fredagsmiddag med kött och pommes frites.


Neo satt nyss och räknade matte i en bok men nu sitter han och kollar på barnprogram.




En liten sjukling...

...som i detta nu hjälper mig att blogga


Trevlig kväll!

Fullt upp!

Hej mina kära bloggläsare! Jag tänkte försöka sammanfatta de senaste dagarna, det gör jag med två ord; fullt upp! Idag är första dagen jag sätter mig vid datorn här hemma, och den har varit på plats i fyra dagar nu, men jag har haft annat för mig än att sitta här även om jag har längtat till att få blogga igen. Flytten gick bra. Nu har vi att göra hemma, då vi båda jobbar på dagarna och sen hem för att laga mat och ta hand om barnen och vardagssysslor att stå i så finns det inte så mycket tid (eller ork för den delen) att plocka ur kartonger och göra iordning hemma.
Jag vet att det inte är någon panik, vi får ta det som det kommer, men det är ju skönt med ett fint hem. Ju snabbare vi blir klara med upp-packningen desto snabbare ser man vad som behövs göras, vart vi behöver sätta upp hyllor, vilket rum som skall målas först, vad vi behöver shoppa...
...lite har vi shoppat redan, dagen innan vi flyttade kom vi på att vi behövde en stor kvast, en stor spade att skotta snö med och en förvaringslåda till skruv, plugg och spikar.
Första dagen vi skulle laga mat här så gick det åt helvete, vi hade inga kastruller som funkade på induktionshällen så det blev att åka iväg till Clas Olsson för att investera i nya kastruller och stekpannor.

Det är fortfarande grejer överallt, kartonger, sopsäckar m.m. även om det minskar för varje dag som går.
Vi har en önskan om att få bort det mesta till på Lördag då Sebbe ska ha en syskonträff hemma hos oss.
På tal om det så tänkte jag hålla mig undan med barnen under lördagskvällen, någon som vill "datea" oss?

Nu har jag gnällt av mig, stress, vardagsrutiner och mycket att göra.
MEN förutom det så känns det självklart alldeles underbart. Vi har vårat alldeles egna hus, jag och min familj! Ett alldeles lagom stort hus som vi kommer att kunna bjuda över nära och kära till. Ett hem som vi kommer att dela en massa glädje och skratt i!

Måste bara passa på att tacka alla inblandade i våran flytt ytterligare en gång, alla som hjälpte till med att bära, köra flyttbil (Helena), packa upp, koppla in saker/montera hyllor/uppsättning av TV-apparater, samt barnvakt!
Det har varit en tuff helg, speciellt då det var flyttstädning av den gamla lägenheten i Söndags (då man helst av allt bara ville till huset och fixa där). En till sak som gjorde att allt kändes ännu jobbigare var min jävla förkylning, jag har haft sån huvudvärk och hosta. Snoret skall vi inte prata om! Men nu börjar förkylningen ge med sig.
Skönt att få blogga av sig lite, dela en liten del av mitt liv med er. Jag avrundar med lite foton;

 Sebbe sitter och pratar i telefon i ett alldeles tomt vardagsrum.

 Vårat fina kök!

 En massa snö på baksidan...


Helena och jag softar i soffan första kvällen här, våra krafter är som bortblåsta.


Neo gick ut på baksidan för att göra snöängel och snögubbe idag.


Sebbe monterade idag på sängborden på sängen, i bakgrunden skymtar kaoset.


Fin-fina älsklingar leker med bilbana i Neos rum.


Moa har Neos gamla möbler i sitt rum.



Sebbe och jag tog alldeles nyss ett bad i jacuzzin, det behövdes efter en tuff arbetsdag då en del av produktionsavdelningens tak på Coca-Cola rasade ner idag, vilket innebar att brandlarmet gick och vi fick inte komma in i våran byggnad på resten av dagen. Vi fick sitta på ett annat ställe med papperslistor! på kunder som vi ringde och informerade om att vi inte kan lägga några ordrar som det ser ut nu, och att vi återkommer så fort vi vet när vi kan leverera till dem. Som tur är kom ingen till skada på produktion! Men imorgon väntar en ny spännande dag på jobbet (med papperslistor istället för en dator)! Nu ska jag gå ner och sätta mig i soffan, och ta mig något att äta. En sak till bara; imorgon bitti kommer Anticimex hit och kollar så vi inte har några fuktskador eller skadedjur osv, det tycker jag är bra, ännu bättre är att besöket är kostnadsfritt! God natt!

RSS 2.0