Trotsar mig själv

Känner att jag inte orkar vara så duktig i dag.
Just nu sitter jag och äter chokladflingor och youghurt till lunch, Neo med...han sitter framför tv:n och tittar på barnprogram, Moa ligger och sover bredvid honom. Vilken lunch sen då! Men jag satsar på en ordentlig middag istället, fläskfilégryta tror jag vi satsar på.
Istället för att sitta här skulle jag kunna;

* fortsätta bädda rent
* dammsuga
* fortsätta med advents-stjärnorna och förlängningssladdarna som hänger i våra fönster
* hänga upp tvätten m.m....

Som sagt, det finns en hel del vettigare saker än att sitta här, men jag fick ont i huvudet och orkar inte anstränga mig så mycket just nu, tar det när alvedonen börjar verka. Fast då ska vi iväg till Handen, till apoteket, tror Neo har fått "mask i magen" USCH!!! Sen vidare till Bauhaus, för att införskaffa oss fler förlängningssladdar, de jättefina stjärnorna vi köpte i Egypten har världens fjantigaste kortaste sladdar som finns!



Världens sötaste brud!





Goaste neo gillar sin tomte-dräkt han skall ha på Lucia.





Och har vi dem...mina små gnagare!
Neo kör med sitt vanliga pepsodent-smile...


Idag är det första advent, mysigt, skulle vara lite mysigare om vi skulle baka lussebullar som vi hade tänkt...men det känns inte så fräscht att stå och baka om det går springmask i familjen, tar det en dag i veckan istället.

Moa har inte vaknat ännu...huvudvärken har släppt, flingorna är uppätna, så nu ska jag bädda klart och allt det där andra roliga!

Just det, just det; VI HAR JU BOKAT RESA! 7/5 åker hela familjen till Kreta, jätteroligt!

Trevlig advent alla goa människor.

Lite foton...

Jag är helt torsk, jag har fått en tidig julklapp..."Lips" Ett sångspel till X-box 360. Har sjungit flera låtar nu, det börjar kännas i halsen, som är helt otränad. Jag har bara sjungit en massa rocklåtar som jag aldrig tidigare har hört, på "Rock band", nu får jag äntligen sjunga sånger som en icke-rock-intresserad-tjej faktiskt kan texten och melodin någorlunda på.



Imorse var jag på utvecklingssamtal för Neo på förskolan, det var kul faktiskt, de sa en massa bra saker. Han är ju så duktig på att läsa, och han tycker att det är roligt att lära sig, och det känns bra såklart.



Här har ni sötkorven, när han sitter och äter hamburgare, kortet togs igår.

Sebbes hamburgare var lite högre...;



Gott var det iallafall.

Snön är här, har varit det i ett par dagar nu och det är ju helt underbart! Mysigt! Vi var ute en liten stund i förrgår och njöt av snön.



Neo ville inte vara med på kortet, så jag fick ställa upp själv.



Får ta på Neo när han inte är beredd...



Gick förbi minneslund där Neos lillebror ligger (hans pappas och hans tjejs lilla Albin).



Och här har vi mina mysiga! Alla tre!

Igår var jag på efterkontroll på MVC, allt såg bra ut, fick recept på p-piller, så jag får väl ta och hämta ut dem någon dag. Tyckte att det var lite svårt det där med preventivmedel, men kunde iaf bestämma mig tillslut...
Imorgon ska jag till Farsta och träffa Hanna, måste tänka efter om det finns några julklappar jag ska passa på att handla. Efter Farsta tänkte jag träffa Natta, kanske blir en prommis...?
På Fredag blir det hem till Anders på födelsedagsfika vid 19.00.
I helgen ska vi plocka fram julstjärnor och baka lussebullar, utöver det har vi inga planer.
Sebbe är hemma och är sjuk idag-ont i halsen och hostar. När han kommer tillbaka från vårdcentralen tänkte vi gå och snatta lite granris till balkongräcket, det blir nog fint.

Ha en fortsatt bra vecka!

Endast Millan är vaken.

Klockan är 21.00. Det är bara jag som är vaken, Sebbe gick och la sig 18.30, han håller på att bli/är sjuk, får se om han blir hemma från jobbet imorgon. Neo la jag 19, men han låg väl i alla fall en timme innan han somnade, och Moa hon somnade på min mage för nästan en timme sedan och ligger just nu i hennes EGNA säng! Kors i taket, för det händer inte ofta. Vi brukar få ligga och trängas tre stycken i våran säng, som tur är kommer inte Neo in till oss längre på natten, hade han gjort det hade Sebbe fått inta soffplats.


Jag är sååå himla sugen på äppelpaj, mycket säkert bara för att jag vet att jag skall undvika att äta en massa onyttigt i veckorna. Har jag bestämt, måste bli av med gravidmagen nån gång. På helgerna däremot, då tänker jag låta äppelpaj m.m slinka ner...Förresten, kan hända att jag äter godsaker på Torsdag, då ska jag åka till Södertälje, och hemma hos mamma blir det nog lite fika, innan jag åker hemåt och steker pannkakor. Hos mamma kommer vi (jag, Neo, Moa) att träffa mina två kusiner och deras barn, det blir lite roligt. När jag ändå är i Södertälje ska jag passa på att svänga förbi Babyland och köpa en speciell napp från Pigeon, hoppas Moa tar den! Hon är jättesnuttig, men har jättesvårt att ta napp, hon vill helst ha Sebbes finger! Men nu idag så har hon tagit nappen lite bättre, hon ligger och sussar med napp i munnen just nu. Så om det verkar funka med den imorgon och på torsdag dag, så kanske jag köper mer av det märket.


Sen sist har jag varit och lunchat med lite arbetskamrater, kört gocart-kom näst sist..., haft besök av Anna-Lena med hund, shoppat ett par julklappar, gått på en hel del långpromenader, tagit hand om Neos spyor (han var magsjuk), haft namngivning för Moa, tränat lite hemma, haft träningsvärk!...

Här har ni mina stjärnor;




Måste bara nämna att Neo är en sån bra storebror, verkligen jättegullig, han pussar på Moa och vill hålla henne, lägger filten på henne osv. Han är så himla underbar, för det mesta, men ibland är han raka motsatsen, jag blir tokig när han inte lyssnar! Men det är väl så med barn, ena stunden är de små änglar, och rätt va det är så är de små djävular!


 Vems ungar detta är har jag ingen aning om, bilden är tagen från internet.


Livet är ganska härligt just nu, fast jag skulle ju inte klaga om jag håvade in lite mer stålar än vad jag gör just nu när jag är mammaledig. Nu ska jag gå och lägga mig, det blir en rätt så tidig kväll även för mig. Imorgon har jag inga direkta planer, ska bara försöka sola nån gång under dagen, annars- ta det lugnt-sköööönt. GOD NATT!

Vad är det för jävla fittsamhälle vi lever i?

Blir bara så jävla irreterad.
Då jag är hemma och är mammaledig med Moa, så har Neo dagistid mellan 9-14.
Jag brukar alltid hämta honom ca 13.40. En gång kände jag mig jättestressad och trodde att jag skulle bli sen till hämtningen-jag var där 14.01.
Imorgon har Moa tid hos doktorn 13.45, vilket skulle resultera i att jag inte kan hämta Neo förrän senast 14.30.
Så jag tänkte att jag kollar med personalen på dagis om det är lugnt...men det var det inte.
Så himla larvigt, efter några år på det dagiset borde de känna mig och veta att jag aldrig skulle upprepas igen, en engångsförteelse, men inte ens det var OK. Hon skyllde på förskolechefen, jag förstår att de har regler. Men om hon inte blir av med jobbet genom att låta mig hämta 30 minuter senare en dag så kan hon väl visa lite mänsklighet?
Hon hänvisade till deras chef, där fick jag NEJ!
Så-Neo är ledig imorgon. Han får följa med till doktorn.
Neo har tjatat om att göra negerbollar några dagar nu, så det tänkte jag att vi kunde göra imorgon.

Fuck off!

Ligger nog lugnt ett tag...

Såhär på allhelgonadagen ägnar jag ett par tankar på min mormor. Världens bästa, men nu finns hon inte hos oss. Jag hade väldigt bra kontakt med henne när jag var liten. Ett tag minns jag att jag tänkte att jag ville hellre att mamma och pappa skulle dö, bara inte mormor dör. Jag kunde inte tänka att hon skulle försvinna ur mitt liv. Men det på den tiden som jag inte trivdes hemma hos mamma, och spenderade mycket tid hos mormor...

Idag har jag fått en tidig julklapp av min goa karl, en väggstereo, mycket snyggt! Finare kommer det att bli när vi har köpt en pall i samma tyg som soffan att ha under stereon (så att vi kan gömma världens fetaste klump med sladdar) ...det blir la mysigt.

Nu ska jag ordna med Moas album, eller-så fort hon har somnat ordentligt så sätter jag igång.

...så var det en sak till, jag kommer nog att ligga lite lågt med bloggandet ett tag. Känner inte riktigt att det finns tid till det nu. Finns så mycket annat jag vill göra.


RSS 2.0