Bara en massa ploj.

Jaha, sitter nu framför datorn-döö! Såklart, fattar väl vem som helst, med tanke på att jag bloggar...
Men jag har suttit här ett tag nu, har skrivit fadderbrev, som Moas faster och farbror ska få på namngivningen.
Den äger rum inte nu i helgen, men helgen därpå, söndag 9/11. Vi ska väl försöka komma iväg i helgen och beställa en stor tårta. Den här klänningen tror jag att våran fina kommer att ha på sig:



Idag har jag bara varit hemma, fixat lite med tvätt osv...hämtade både Neo och hans kompis Kevin på dagis. Vi gick och köpte glass då, mumsigt!

Här är barnen...på ett kort jag tog när Kevin var här sist. Neo käkade fil med hakan!



Livet flyter på bra, ett minus är att jag börjar ruttna på att bära en massa övervikt. Och ändå så kan jag inte låta bli att äta en massa gott. Jag kan inte heller gå ut och gå på en lång promenad, då trycker det på mot underlivet och så börjar jag att blöda mer, inget roligt! Men jag har börjat sola och det är helt underbart, ska försöka komma iväg  till solariet ikväll igen. Sebbe kommer hem om en timme, ungefär samtidigt som Kevin blir hämtad av sin mamma, då skall jag fixa maten, potatis i ugnen och stekt kött med bea!

Moa, hon blir bara sötare och sötare, tröttnar inte att fästa mina ögon på henne, denna vackra varelse.
Sebbe, han fortsätter att vara en bra pappa, och jag försöker göra mitt bästa för att vara en bra tvåbarnsmamma!

Dagarna de bara flyter på, försvinner bort så fort, spelar ingen roll om jag gör typ ingenting eller om jag är ute på äventyr, de går alldeles för fort, hade önskat att bebistiden skulle vara liiite längre. Men det är bara att gilla läget, och det känns faktiskt helt OK ändå.

Som Natta skrev i sin blogg nyligen; bara 2 månader kvar till jul! Jag har handlat 2 julklappar, så en hel del återstår.
Jag måste komma på något bra att köpa till Neo, något smart. Det dumma är att han precis har fyllt år, för precis en vecka sedan, så han har alldeles nyss fått en massa nya saker. Jag vill inte köpa massa skit bara för sakens skull, det ska vara något han verkligen vill ha eller behöver. Jag tror att denna jul blir ungefär som förra julen, att det är dagen innan som blir mysigast, med mamma och Max här och vi spelar uppesittarkväll. På självaste julafton vet jag inte vad som händer..Neo ska iväg till sin farmor då för att fira med sin pappa.

Det kom en liten Moa!

Jag vet att jag är världens krångligaste människa som först har min blogg på denna sida, och sedan byter till www.mullsan.bloggsida.se, för att sedan byta tillbaka hit...men det gick ju fan inget bra att ladda upp bilder på bloggsida.se...och det gör det tydligen på denna sida nuförtiden.
Så jag börjar väl med att blogga på denna sida igen.
Mycket roligare när man kan lägga upp lite bilder.

Och här har vi världens sötaste tjej, som blir 8 veckor på tisdag.





Här har vi en stolt storebror med sin lillasyster

RSS 2.0