Fredag och det är valborg

Jag är så jävla seg, helt sänkt! Jag har inte orkat träna på nästan hela veckan. Men igår kände jag mig rätt så pigg, åkte till SATS och körde 45 minuter på crosstrainern och sit-ups på bollen. Tanken var att jag skulle åka och träna direkt efter jobbet idag också, men jag orkade inte. Dels så har jag huvudvärk, den försvinner med hjälp av alvedon, men jag känner mig hela tiden FÖR trött. Moa hon däckade på Sebbe vid 18-tiden idag....jag tyckte att hon kändes lite varm imorse, tog tempen...37.7 hade hon, jag tänkte att det är nog lugnt, det är väl ingen feber? Skickade iväg henne till dagis. När jag kom hem idag tog jag tempen på henne igen, 39 graders feber har hon då! Tror du att jag känner mig som en bra mamma? Inte direkt va...

Neo han är hos sin pappa så vi strunta i brasan, känns inte så lockande att stå och glo in i en eld och frysa.

Jag har inga som helst planer för helgen. Vi kanske tar och åker till Bauhaus imorgon, jag måste ha lite verktyg till rabatterna, någon vass spade bl.a. Om jag känner mig pigg och det är skönt väder kanske jag passar på att rensa ogräs (det behövs). Skulle vilja träna på Söndag, men för det krävs det att jag känner mig som en fungerande människa igen. Det är skönt att inte ha några spikade planer denna helg tycker jag, tar den som den kommer. Moa är lite udda när hon är sjuk/har feber, det märks knappt på henne, hon brukar vara lika pigg på bus som vanligt. I detta nu häller jag i mig lite kaffe så jag ska orka vara vaken ett litet tag till för snart blir det "Talang 2010" med täcke nere i soffan. Ha en underbar helg!

Gröna Lund

Vi har varit på Gröna lund! Vi var där hela Söndagen, åkte hemifrån vid 10.30, först åkte vi tåg till söder, tog en promenad till slussen därifrån tog vi djurgårdsfärjan över till Grönan så vi var där prick kl 12 när de öppnade.

Ååh, vi hade en sån härlig dag...sån tur med vädret, sol och varmt var det. Det var inte så mycket folk där så man behövde inte köa till attraktionerna, det var härligt. Sen var det så kul att Moa kunde åka en massa karuseller, och att Neo var så modig och vågade åka så mycket OCH att Sebbe och jag lyckades åka 2-3 karuseller tillsammans, medan Neo stod vid vagnen med Moa. Vi lyckades även åka vissa karuseller tillsammans- hela familjen. Vi hade så roligt så vi var där till de stängde vid 20.00.

 
Moa och Neo softar på verandan en förmiddag i helgen.



Här är vi på väg in till Grönan, så fort tåget stannar vid en station säger Moa "mer, mer", hon gillade att åka tåg!

 
Promenad på Söder ner till slussen.



Moa och Neo i bilen, som de åkte många gånger...


Neos favorit var lustiga huset, han gick det tre gånger.



Kärlekstunneln åkte vi hela familjen, Sebbe och Moa...


Jag och Neo.



Moa och Sebbe åker Gröna lunds senaste attraktion- Tuff, tuff tåget- för de allra minsta. Moa älskade den. "Mer, mer"




Discojet.


Inne i "Pettson och findus värld" här prövar vi hattar.




Någonstans här sitter Neo och Sebbe


En arg häxa och ett busigt spöke!


Sebbes systerdöttrar mötte upp oss senare på dagen, här ska Sebbe åka Fritt fall Tilt med dem.
Något jag aldrig skulle göra för jag har gått och blivit en kärring!


Bajsnödig? Rädd? Nej, skulle inte tro det, i den här karusellen "Lyktan" var det jag som skrek, det kittlade i magen, störtskönt!


Jag vann över Sebbe när vi skulle skjuta med någon slags pistol med lasersikte. Vann en tjusig hatt!


Så här ser jag ut! Eller?




Slänggungorna åkte Neo två gånger. Jag åkte med honom första gången, sen kände jag inte för det något mer, jag fick lite lätt panik första gången- tänk om jag faller ner i vattnet och dör!!!?


Igår var jag och fick massage på jobbet, det behövdes. Vi betalar bara 50:- för det, en bra förmån vi har.

Idag har vi haft både Helena (min kompis) och Eddie (Sebbes bror) här på middag, vi grillade flintastek och till det bjöds det potatis och en massa grönsaker i ugn. Mmmmmmmmmm..........

Sebbe håller på att måla innerdörrarna hemma hos oss, innan var de ljusgula, har varit vita en gång i tiden misstänker jag...nu blir de fint vita, han är så duktig min karl! När det är klart gäller det att köpa nya handtag, från guld till matt chrome. Så blir det som ett helt nytt hus!
 
Just nu är det slipdamm och jävligt smutsigt hemma hos oss, men det kan jag stå ut med, bara att tänka på hur fint det skall bli.


.

Den här dagen började jag med att åka och träna. Sen åkte vi till Farsta en sväng. Jag handlade lite sommarkläder till barnen, inte så mycket, en klänning till Moa, shorts och två T-shirtar till Neo.
Moa och jag dricker smoothie och äter macka nu så att vi klarar oss till en något senare middag än vad vi brukar äta för om bara en liten stund skall jag och Moa åka och hämta Neo på kalas så åker vi direkt till Söder hem till Sebbes syster och äter middag. Sebbe möter vi där för just nu är han på fotboll.

Jag gör som sist och satsar på fler foton än text. Kram på er!


Jag tog in Neos saccosäck till datarummet så Moa har någonstans att sitta.



Moa stod och målade på dagis häromdagen när jag hämtade henne.



Jag försöker ta ett kort på kära dotra som då INTE tänker titta in i kameran...



...framme på bvc, där Moa fick en spruta, gjorde jag ett försök till, ni ser ju hur det gick...



Pappa hjälper till, då gick det bättre!




Jag tycker inte att det är så fint med snickarbyxor som många andra tycker att det är. Men jag plockade ner Neos gamla snickarbyxor från vinden och med en flickig tröja under så tyckte jag Moa var jättegullig i dem! Även på detta kort ser ni problematiken med kära dotter som inte vill stå stilla eller kolla in i kameran.

********************************************************************************************


Ute i trädgården så håller man nu på att se vad som är planterat i de olika rabatterna. Här har de förra ägarna planterat solroskärnor...


Jag tycker att det roligt med blommor, synd bara att jag är så dålig på det.
Om jag ska vara ärlig så vet jag inte vad det här är. Ogräs? Jag menar maskrosblad vet man ju hur det ser ut, och att det är ogräs, men resten då?


Ogräs- eller inte?


Det här vet jag i allafall, att det är en krokus, den pryder bakgrundsbilden på min mobil, i brist på stillasittande barn som VILL bli fotade och tittar in i kameran!



IMORGON BLIR DET GRÖNA LUND! Om vädret förblir soligt och härligt! Men nu ser jag fram emot en kväll hemma hos Anna med familj. Tjingeling!

Foton för flera dagar!


Här myser barnen under Moas säng, Sebbe och jag har hjälpts åt att sy ett draperi som vi har satt på sängen.



Lunch (korv med bröd) på altanen en varm dag.





Bevis på hur varmt det var...28 grader i solen!



Moa, jag och Neo har besökt leklandet "Lekvegas" som ligger i Vega (Haninge).
Det var perfekt, inte jättestort, men lagom så att man inte tappade bort barnen. Vi hade kul där alla tre, repriser är en självklarhet vad gäller det leklandet!




Jag och barnen åkte till Helena med godis och blomster då hon precis flyttat!


En kväll när jag kom hem från träningen, så skulle jag kolla till Neo. Han låg INTE i sin säng, INTE i Moas säng, INTE under Moas säng, INTE i soffan i spelrummet, INTE heller i våran säng.....då började jag bli nojig, min fantasi skenade iväg och jag halvt skrek på Sebbe att han måste hjälpa mig att hitta Neo, jag hittar honom inte!
Först när jag drog isär våra garderobsväggar hittade jag honom, där låg han och sov!


Världens gulligaste prinsessa sitter och tittar i boken "Max blöja"


På tal om prinsessor så har vi här världens finaste prins! I sin nya mössa (han har själv valt tyget).


Både barnen i nya fina mössor, köpta hos Lollashus.


Här ser ni Max bowla. Jag, Moa och Neo tog med oss Max och bowla på Heron city då han fyllt 14 år, min fin-fina lillebror!


Efter bowlingen åt vi på Heron, för mig blev det sushi, barnen åt Mc´Donald´s.

***************************************************************************************

Igår var det min födelsedag.
Det var underbar, jag valde att fira den med familjen då jag inte pallar att stressa en arbetsdag, då skulle jag förutom att baka dagen innan som jag nu gjorde, så hade jag behövt städa...och så hade jag känt en sån stress med middag, plocka undan ta hit folk vid 18-18.30 nånting och se till att folk drar väldigt fort igen då Moa som skall upp till dagis måste gå och lägga sig i tid...
Nej, det kändes inte så aktuellt, den som vill komma och gratta mig är välkommen i helgen.
Gårdagen blev istället som sån att efter jobbet åkte jag till Thai-thaim vid ÖB i Handen och handlade middag till oss. Hemma så sjöng de för mig, jag hjälpte till att stämma upp.
Sebbe överraskade ordentligt med blommor och tårta! Jag fick även ett spel till Wii, Yoga, jag prövade det igår, det blir roligt att träna med det istället för att åka till SATS ibland. Sebbe tänkte köpa en sån där "bräda" till Wii, men den var slut hos leverantören... Sebbe hade även köpt fröpåsar till mig, han vet att jag vill odla lite saker i rabatterna. Jag fick gräslök, basilika och persilja! På tal om rabatten så ska jag nog försöka rensa lite ogräs i dem nu i helgen, det behövs.


Min tårta


Jättefin bukett! Synd bara att mobilkameran inte är den bästa.


Jag har bakat ryttarkakor


Och negerbollar!


En väldigt massa bilder

Då det var LÄNGESEDAN jag bloggade gör jag så här...att jag lägger upp en massa bilder med en liten text under bilden som talar om vad vi gör.


Vi har målat möbler till Moas rum, så här såg de ut innan...


Så här blev det efter målning.



Helena och jag har varit på Hamurger Börs där vi åt middag, drack för- och kaffedrinkar och såg showen R.E.A




Moa och Neo målar ägg på påskafton

Även jag har målat ägg. Moa käkade ägg med skal på...


En massa utemys...


Moa käkar ägg- utan skal denna gång...


*********************************************************************************************

Är så himla irreterad på den här jävla blogg.se, inläggen bara försvinner! Och nu går det inte att lägga upp fler kort!



Byta blogg?

Funderar på att byta blogg, det här går ju inte. Jag hade skrivit värsta inlägget och när jag skall publicera så förvinner det! Jag tänker INTE skriva om det nu. Kanske lägger upp kort på facebook vid tillfälle, blogghelvete!

RSS 2.0