Löneförhöjning!

Nu är jag stor, hela 24 år gammal. Jag blev det för en vecka sedan, men födelsedagar känns inte så speciella nu när man påstås vara vuxen. Men det var en bra dag, mina nära och kära var här och fikade, och jag fick presenter :-) Inte helt fel det!
Jag njuter av livet just nu. Är ute och promenerar lite då och då. Lapar sol så gott det går.
Men förra veckan var det nån dag som jag var uttråkad, då bestämde jag mig för att hitta på planera några dagar den här veckan...så i Måndags blev det promenad och lunch med Anna på Söder. I går vart det promenad i Stureby med Jamina och Rufus, sen blev jag bjuden på Lax och sallad, det var verkligen jättegott! Det är så sällan jag äter fisk eftersom Sebbe inte gillar det. Idag har jag och Malin haft våra stora barn lediga från dagis, så vi började dagen med att åka ner till Öppna förskolan i Tungelsta, sen blev det pannkakor och fortsatt lek hemma hos oss. Lisen joinade oss också!

Nu har jag börjat sola, så jag hinner få lite färg innan Kreta (dit vi åker om exakt två veckor). Har solat två gånger hittills tänker sola 4 gånger till, det blir nog bra!

Igår ringde min chef för att berätta att den årliga lönerevideringen har gett mig 800:- påökt varje månad, jättekul! Sen berättade han att man har jämfört lite vad innesäljare på andra företag tjänar och då tyckte de att jag låg lite lågt, så utöver de 800 så höjer de mig ytterligare 2000:-!!! Det känns jättehärligt.

Nu har jag och Neo varit på den där teatern, men den var ganska så tråkig! Fast det var kul att komma iväg.
I Söndags var jag på Helenas jobb, Casino Cosmopol, det var roligt att få kolla in det! Det var mycket större och tjusigare än vad jag hade vågat föreställa mig.

Imorgon ska jag och Moa åka till Blåsut direkt efter dagislämning, vi ska gå ut och gå lite där med Hanna och Sigge, sen blir det lunch hos henne. Fredagen är inte planerad än, det känns helt OK faktiskt, enl Jamina skulle det bli 17 grader då, så jag ska nog börja dagen med en promenad, sen blir det kanske lite solning på balkongen eller gården beroende på hur nöjd Moa är.
På Lördag ska jag till Andys lekland i Nacka med Neo och Jack, det ska bli roligt att ta med lillebror dit! 

En annan ganska stor nyhet är att jag har slutat amma! Så nu ska det planeras tjejkväll!

Lite bilder på mina fina;

Moa på balkongen med det fina golvet ;-)


Moa leker lite i deras rum.


Neo på väg in på teater.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0