Kräftor och rökta räkor!

Halloj! Idag har jag och Moa varit med Lisen till hennes storasyster och hennes dotter Melina.
Det var trevligt, kul för barnen att träffas, Moa försökte klappa Melina fint men det slutade med att Melina drog sig undan när Moa närma sig med sin hand (det är inte så lätt att klappa fint).
Vi åt rökta räkor och aioli, kräftor, västerbottenpaj, baguette och brie ost, åhhh det var riktigt gott. Det är ju så sällan jag äter sånt eftersom Sebbe är anti-allt-med-fisk-och-skaldjur!

Men nu är vi hemma igen, om en kvart börjar "Sagan om de två tornen", igår såg vi "Härskarringen" och imorgon visas sista delen i triologin på kanal 3. Jag har sett filmerna förut och förklara för Sebbe att jag inte tycker att de är särskilt bra, fantasy är inte min typ av filmer. Men han tror inte att jag har gett dem en ärlig chans, så det är det jag gör nu.
Men nu är Moa vaken så vi får väl se hur det går...
Nu ska jag gå och hälla upp kaffe så vi orkar hålla oss vakna till 00.30, eller för Sebbe är det nog inget problem- det är jag som är så kvällstrött.
God natt! 

En trevlig middag.

Har precis kommit hem från middag på Texas long horn, GOD middag (revbenspjäll med pommes )och trevligt sällskap med mina gamla arbetskamrater!
Den här dagen har jag mest ägnat åt Tradera, jag är så fäst vid den sidan...men nu har mina auktioner gått ut och jag har sålt mina saker, så nu ska jag fixa paketen och posta dem så fort jag ser att jag fått in pengarna från folket.
Nu blir det mys i soffan med karlslok! God natt!

Bra dag då vi har fått saker gjorda!

Åh vad roligt att få chansen att blogga lite, Moa har somnat och Neo ligger och läser. Tanken är att han ska somna snart.
Idag känns det som vi har fått en massa saker gjorda. Efter att jag cyklat och lämnat Neo i skolan på morgonen åkte vi till Handen, jag, Sebbe och Moa. Jag köpte ett par svarta leggins åt Moa och fyndade en topp åt mig för 40 kr på Cubus slutrea. Sen åkte vi till EKO då vi läste i "Mitt i Haninge" att de har 50% på ALLT i butiken, det var väldigt utplockat men vi fyndade lite småsaker, bla en morgonrock åt mig, så nu får jag äntligen kasta den skabbiga saken som hänger i min klädkammare och vill bli kallad morgonrock-usch!

Moa åkte karusell på Eko;


Redan slut?



Jag har gjort en av de tråkigaste saker jag vet idag, dammat! Sen dammsög Sebbe och skurade golvet, så nu är det rent här hemma. Ett par dagar till iaf, kan man hoppas.
Innan jag gick och hämta Neo gick jag förbi ICA och postade ett paket till en Tradera-kund, jag håller på att sälja av lite Moa kläder som jag känner att vi inte skulle använda till barn nummer tre, om det skulle komma ett sånt barn  nån gång.
När jag hämtade Neo gick jag en omväg, så idag känns det som att jag har rört lite på mig iaf.

Gick förbi Preem och köpte vatten, herregud vilken god LOKA...Loka likes passion flirty apricot!


Ser ni vad jag ser?

En massa löv som faller ner från träden! Bra eller dåligt? Jag vet inte, jag tycker nog både och, tråkigt att sommaren tar slut och att det kommer att bli kallt och mörkt, men vissa dagar kan det vara mysigt att få klä sig i varma leggins/strumpbyxor med klänning över och varm jacka, att kunna sitta inne och bara dega, kolla på film, dricka te, TÄNDA VÄRMELJUS! det har jag saknat, vi har  haft det så varmt i våran lägenhet hela sommaren så då är det ju inte på tal om att tända några ljus inte.

Hursom; när jag hade hämtat Neo gick vi till hans gamla förskola och lämnade tack-korten till hans fröknar, så glada de blev.

Ikväll så har vi, hela familjen varit ner med grejer i förrådet, grejer som gör sig bättre där nere än att de ska stå här uppe och ta upp plats. Sebbe och jag har lyckats fylla i låneansökan på Nordea nyss också, får se vad svaret blir där då. Vi vet inte riktigt vart vi vill bo, vi har inte ens börjat kolla, men det skulle vara intressant att först veta om vi överhuvudtaget för ta ett lån och på hur mycket i så fall.

Neo ska åka till sin pappa redan imorgon, och jag ska ut och äta på "Texas long horn" med mina gamla Baby planet arbetskamrater, några av dem iaf. Det ska bli trevligt, lyxigt att Anna-Lena kommer och hämtar mig också, bilskjuts dit OCH hem...antar jag... :-)

Ha en härlig Onsdag, nu är det snart dags för "Lyxfällan".

Grattis!

Strort grattis till Madde som har tagit körkort idag!!!

Fortfarande semester

Måndag idag och jag har semester. Vi har inga som helst planer den här veckan, får se om det blir långtråkigt.
Jag kanske kommer att börja längta till att börjar jobba igen. Just nu har vi Matte här på besök, Sebbe och han sitter i soffan, dricker kaffe och kollar på foton genom x-boxet.
De enda planerna jag har för dagen är att cykla och hämta Neo i skolan vid tre, sen ska vi förbi hans dagis och lämna tack-korten till hans fröknar.

Igår var vi ju hos Anna och sa farväl, men vi åkte in till Söder lite tidigare, promenerade längs vattnet, lekte i Bläcktornsparken, den lekparken är rolig så stor och så finns det ju djur där också.
Vi gick förbi Thaibåten på Söder, jag har aldrig varit där tidigare, nu gick vi ju bara utanför och kolla hur det såg ut. Vad mysigt det verkar vara, dit vill jag gå och äta nån gång, de hade sin egna lilla strand där.
Nu hade jag bara mobilkameran med mig men det ska nog funka;






Söndag

Söndag idag, fint väder, 20 grader och sol.
När Moa har vaknat från sin lunchsovning skall hon få i sig lite lunch och sen åker vi till Anna med familj och säger farväl.
Moa kan få skrämma sin lilla kusin Andrea lite, ja för hon är inte direkt försiktig med henne, nej hon petar henne i ögonen, klättrar över henne osv...
Neo borde komma hem strax också.

Ha en trevlig Söndag!

Moa och Andrea


Lördag

Hallå kära vänner!

Kryssningen var sådär, Moa var rätt gnällig och Neo lyssnade inte ALLS! Emellanåt var det trevligt, god mat, buffe där lax och rostbiff (som de stod och skar upp), var favoriter hos mig.
På hemresan spelade vi bingo, det var vi och pensionärerna.
Jag shoppade (eller sebbe betalade) ett par pilgrim örhängen som ni ser här:



Oj, man såg visst inte så bra här ändå....





Neo och Sebbe spelade bingo, jag drack en alkoholfri drink (hade bilen med på båten)

   
Skönt att det fanns ett lekrum på båten!

***********************************************************************************************************************************

Igår var jag på Gröna Lund med jobbet, det gick över förväntan bra för mig på femkampen, jag kom på delad tredje plats, vi var 11 stycken totalt, så jag är nöjd! Vi åt god mat och åkte några karuseller, så det blev en trevlig kväll.
Jag fegade ur på "Insane", men glad är jag för det för mina kollegor hade dödsångest när de åkte den!
Senare plockade jag upp Sebbe och Moa hos Sebbes syster, det blir tomt utan Anna och hennes familj i 4 månader- när de är i Thailand.

***********************************************************************************************************************************

Idag åkte jag iväg och storhandlade, eller ja, såg till att det finns mat i en vecka i allafall.
Köpte blommor på Ica Maxi, det var hög tid att byta ut julstjärnorna i köksfönstret...

Gamla blommor:    Nya blommor:

Det är så roligt att iaktta Moa just nu, hon håller på att lära sig gå, så jag har sett henne ta två steg!

Idag har jag haft Natta här på besök, trevligt, trevligt!
Undra vad jag ska hitta på ikväll, när Neo är hos sin pappa och Sebbe hos en kompis?
Kanske göra i ordning Neos dagisfröknars kort? Vi gav dem ingenting när Neo slutade där, så jag tänkte göra Tack-kort till dem med en varsin lott i. Och nu har jag fått mitt paket från Panduro, med massa material i :-)
Ska kanske fundera lite på ett beslut jag måste ta...jag grät en skvätt förut...vet i faaan hur jag ska göra...hur många chanser förtjänar en människa, är rädd för att jag kommer att bli besviken i framtiden om jag ger henne den chans hon vill att jag ger henne- min mamma! Tål att tänkas på. Nej nu pallar jag inte skriva längre, det är inte lätt med en Moa klängandes på sig.

Ha en mysig godisdag!

Kärt besök hos "gammal" vän.

Idag har Sebbe spikat upp tavlor i sovrummet, han hade tråkigt, sen lagade han punka på min cykel, närmare bestämt 4 hål tror jag att det var, kanske dags för ny slang?
Tur att det finns lite att pyssla med ibland.

Det blev sån skillnad i vårat sovrum när Sebbe målade om där, från att ha röda väggar, brunt överkast, bruna mattor, bruna och rödblommiga gardiner,  till så det ser ut nu, när det är svart-vitt, härligt tycker jag, ser så fräscht ut!




Ja och fotoväggen såg ni ju förut i detta inlägg.

Idag lämnade jag barnen hemma med Sebbe (lyxigt) och åkte och hälsade på Nina i Södertälje, det var verkligen jättekul att träffas, det blir ju inte att vi träffas så ofta. Men nu kommer det nog inte gå allt för lång tid tills vi ses igen, hon väntar bebis snart, om två veckor är den beräknad, så jag tänkte och och gratta dem då!
Det var som sagt väldigt kul att träffa Nina idag, men när jag sitter själv i bilen och lyssnar på musik och kör till och från Södertälje blir jag lite lätt deprimerad då det börjar snurra en massa tankar i skallen...om de där s.k föräldrarna. Men jag har ingen lust att gå in på detalj nu, ni som känner mig vet hur jag känner, att det är tråkigt att inte ha någon kontakt med mamma, men så länge hon är som hon är så kommer vi inte ha någon kontakt.
Och pappa, varför hör han inte av sig? Han bryr sig verkligen inte, men samtidigt vill jag inte att han skall höra av sig för jag har verkligen ingenting att säga honom. Ja, ungefär så ligger det till. För det mesta så försöker jag att fokusera på det positiva och på härligt folk jag har omkring mig som bryr sig om mig och som är väda att ägna sina tankar åt. Men då och då blir jag en grubblare.


Närmst på schemat:

* tandborstning
* tvätta bort sminket
* kissa
* klä av mig, hämta täcket och lägga mig hos Sebbe i soffan

Ha en härlig Onsdag, jag tror inte att det blir några skriverier från mig imorgon, kanske inte hinner på Torsdag heller, vi får la se...nu är det kryssningstider!
Ta hand om er!

Dygnskryssning

Igår bokade vi dygnskryssning med Viking line.
Vi åker på Onsdag, tar bilen med oss. Roligt! Hoppas Moa håller sig nöjd och att Neo spetsar öronen och lyssnar...

                                                                                  

På torsdag när vi kommer i land åker vi direkt hem till Sebbes syster Anna med familj där vi firar Moa lite i förskott, då Anna med familj är i Thailand när Moa blir 1 år.


Just det, idag hade vi inskolning för Neo i förskoleklass, det gick utan problem, imorgon tänker jag lämna honom där vid 9 och sen hämta honom vid 12, jag känns ganska överflödig sittandes där.

Fy fan för bakfylla!

Lisen och jag hade jättetrevligt igår, tiden gick så fort.
Vi drack, jag hade bestämt mig för att bli full, och full är vad jag blev.
BAKIS är vad jag har varit idag, vet inte hur många gånger jag har spytt.


Vin och Dooley´s


Vin och Doole´s som sagt, och det här kortet bjuder jag på!


Fylletanterna! Vi skrattade så att vi blev tårögda


Gott!

Idag när jag mådde lite bättre pallade jag mig iväg till affären...jag var törstig...



Till middag idag blev det pizza, det var riktigt gott, och då är jag inte en pizzaälskare, jag brukar alltid välja kebab istället.
Men jag tror att det var så gott för att min kropp behövde det där flottiga idag.
Det enda bra som kom med denna bakfylla är att jag bestämt mig för att ta bilen in till stan på Fredag när vi ska till Grönan med jobbet, skönt att vara nykter då!
Idag kom Neo hem efter att ha varit hos Matte i helgen, det är så härligt att ha han hemma igen.
Imorgon börjar han förskoleklass, så mellan 9-11 har vi invänjning i Ribbybergsskolan.
Kolla vad fina de är...mina barn...här leker de inne på rummet idag;



Ha en härlig Söndagskväll och försök skippa det där med Söndagsångest!

Vin och Dooley´s

Åh det har varit en seg dag. Jag var rastlös från det att jag vaknade, tjatade på karlslok att vi skulle hitta på något, jag kom med en massa förslag, men han satt bara och spela TV-spel!!! Så det slutade med att jag gick ut och sprang.
Vilket var bra för jag har nog inte sprungit på 3-4 veckor nu.
Hem och duschade och gjorde mig iordning, åkte till Farsta centrum en snabbis, där jag mötte upp Madde, Natta med sin lillasyster. Jag införskaffade mig bara lite vin och en mössa till Neo, en sån där tunn mössa som han kan ha när det börjar bli kallt ute, varje år är jag ute för sent för att få tag i dem, finns bara tjocka mössor då.
Jag åkte till Farsta för att jag skulle till Stadium och köpa gympadojor, bara ett par skor jag kan ha utan att få skavsår. Men jag gav upp, jag åkte dit för att jag såg en annons på skor, men de var inge bra. Nu är jag inte så rik så jag får vänta med skoköp, hade jag bara känt att jag har lite mer pengar så hade jag med säkerhet kunna hitta ett par skor.

Nu har Lisen och jag funderat i flera timmar, velat fram och tillbaka, VAD SKA VI GÖRA? ska vi dricka? hos mig? i P´s lägenhet? i Lisens föräldrars lgh? ska vi vara nyktra? åka in o titta på midnattsloppet och kolla när Madde springer?
Nu har vi iaf fattat ett beslut, vi träffas i P´s lägenhet och snackar lite skit, jag tar med vin, Dooleys, popcorn, kortspel och yatzy, så ska vi nog kunna roa oss ikväll.

Sebbe får stanna hemma med Moa, men det ska nog bli lugnt för min och Lisens del, hon ska åka till Årstadal och vill inte göra det FÖR sent. Och jag ska vara hemma med Moa imorgon fm när Sebbe ska till SATS och träna. Så jag vill inte vara bakis imorgon.

God kväll!

Filmtips

Har precis sett "Gran torino", med Clint Eastwood, det är även han som regisserat filmen.
Den var bra, kan varmt rekomendera den.
29:- för att hyra den på Ica...



Nu ska jag och Sebbe köra lite TP på X-boxet, sen väntar huvudkudden.
God natt kära vänner!

Några foton denna fredagskväll

Jag har mottagit foton på mig och min Moa mage...och några kort där Neo är med också.
Fotografen heter Emma Sandström nu är det bara det att hon skickade korten så att jag skulle öppna dem genom något som heter Winrar? Jag laddade ner Winrar, markerade bildfilerna och valde extract så att jag "packade" upp dem på våran hårddisk, men jag tycker att korten ser konstiga ut. Det var inte så de såg ut på hennes blogg. Undrar om jag har missat något? Jag är ju verkligen usel på det här med datorer!
Här ser ni korten på hennes blogg.





Jag väljer att bara lägga upp de här två bilderna, i väntan på svar från fotografen, om de skall se ut så här...

Jag tycker att jag är lite duktig ändå som håller på att lära mig mer och mer om datorer och funktioner. Nu har jag tagit reda på hur man "länkar" till någon som jag gjort på två ställen här ovanför i texten.

Den här kvällen blir det film för mig och Sebbe som vi var uppe på Ica och hyrde; "Gran Torino", tack min synskadade vän Björn för filmtipset! På tal om Björn (arbetskamrat) vilken rolig vecka det har varit på jobbet, kanske för att jag kommit Sara närmare och för att Niclas är tillbaka också. Det är viktigt det där med arbetskamrater. Nästa fredag ska vi åka till Gröna Lund med jobbet och äta lite och köra femkamp, det blir roligt. Nu väntar 2 veckors semester! Känns bra!
Moa har nu somnat i sin säng, Sebbe sitter och spelar på sitt X-box, jag ska sätta på kaffe om ett tag så att vi har något att skölja ner äppelpajen med plus att utan kaffe så orkar jag nog inte hålla mig vaken många minuter till, man är ju inte världens piggaste på Fredagskvällar.
Undra vad morgondagen bjuder på? Förslag? Vad skall ni hitta på?

Ha nu en härlig Fredagskväll! Kram!

Så himla roligt! -tycker jag, alla har ju olika humor





Ja, jag fattar inte, varför ta micen och sjunga i den om han inte kan låten? Men jag är glad att han tog det beslutet, det har gett mig många goda skratt!

Jag älskar...

....denna låt, hans röst, sättet han når fram på...ikväll spelar Måns på Grönan men jag ska inte dit :-(

Negerbollar

Nu har jag ONT i huvudet, jag började känna av huvudvärken vid 15-tiden idag, men så ville jag inte ta tabletter i onödan. Nu har det "brytit" ut ännu mer så nu har jag tagit tabletter men troligtvis är det försent...blir väl att jag får gå o lägga mig snart.

Idag har jag hållt igång sen jag gick från jobbet känns det som.
* hämta Neo
* laga mat, närmare bestämt egna hamburgare (tillsammans med Sebbe) och mata Moa
* torka och plockade undan efter middagen
* gjorde negerbollar med Neo
* vek in lite tvätt
* körde ingång en tvättmaskin
* såg till att Neo blev ren i badet (då han hade varit ute några minuter och lekt i sandlådan, suttit i en grop där och öst sand över sig...i regnet)






Nu har jag inte så många "måsten" kvar.
Jag ska läsa för Neo och sen hänga lite tvätt med Sebbes hjälp.
När Moa blir trött ska vi lägga henne, får se när det blir.

Det är inte lika roligt att städa och greja när huvudvärken plågar en.

Idag var Sebbe till bvc med Moa, hon skulle få en sin spruta men det blev aldrig så för Sebbe berättade att hon hade feber för två veckor sedan och att hon sen dess har varit väldigt trött och gnällig så han bad att de skulle kolla hennes öron. Det såg inget bra ut, de var röda och irreterade, näsdroppar var vad vi skulle ge henne för det.
Så sprutan får vänta en månad, de tar den i samband med ettårskontrollen.
Nu bönar Moa om min uppmärksamhet, tar nog med henne in till deras rum när jag ska läsa för Neo.

Vad vill jag ändra på?

                           
                         
                                                                       
Väduren 21/3-20/4

Onsdagen passar fint för dig som vill ändra på viktiga detaljer i ditt hem eller i din närmiljö.


GUITAR HERO METALLICA

Herregud vad trött jag är, snart blir det definitivt sovdags. Det blev ingen 21-film idag för mig och Sebbe för jag vet att jag somnar i soffan då. Istället blir det någon till låt att spela trummor till på "Guitar hero metallica", det är roligt, fast jag är inte lika duktig på det som Sebbe, men jag gör mitt bästa!

Imorgon ska vi vara så rosa som möjligt på jobbet, då vi kör på "det rosa uppdraget".
Vi har nylansering på Coca-cola light eller vad man ska kalla det...en massa rosa reklammaterial och konsumenttävlingar kommer man att hitta i butikerna runt om i landet.

Se hela bilden   lite samarbete med olika modedesigners,
förhoppningsvis får vi se lite av det på TV-reklam och liknande snart.

Hur som helst; jag kommer att ha på mig en svart klänning med rosa skärp, rosa strumpbyxor, rosa örhängen,
rosa hårklämmor, rosa ögonskugga, rosa handväska...ja ungefär så.

God natt underbara människor!

Roomservice på tv:n i bakgrunden

Åh jag gillar verkligen sysslor, vardagsgöra ibland, jag menar det, jag är inte ironisk.
Som idag, efter det att middagen är avklarad går jag in med neo och Moa i deras rum och leker, eller jag sitter mest där och tittar när de leker. Sen fick Neo och Moa bada och jag passar då på att byta Neos sängkläder (Sebbe sitter och kollar dem när de badar då), nu skall jag gå och läsa bok för Neo. Det är så härligt ibland att vara hemma och fixa och dona
känna sig behövd.

Nu har jag nattat Neo, det blev han som fick läsa för mig, gud vad han läser bra!
Moa ligger och dricker välling, får se om hon somnar.
Om 10 min är det "Roomservice", det är ganska härligt när barnen har somnat och jag och Sebbe har lite vuxentid också...

Vi fick lite foton från bröllopet från Annas familjs kamera, kolla, kolla;


De var så fina, Anders och Jamina, och den här bröllopstårtan var riktigt god!





Orkar inte lägga upp fler...

Idag kom skivan från fotografen som fotade mig och Moa.
Mest kort när Moa är arg eller ledsen samt många kort där jag har dubbelhaka-inte så fint!
Men en del kort blev fina, som detta tex;


Fotograf: Robert Ginsberg

Moa somnade inte...hon sitter hos Sebbe i soffan nu, får se om hon somnar snart, för trött är hon.
Klockan är nu 20:20, tänk att det har tagit mig över en timme att knåpa ihop detta inlägg! Men det är ju så det är med barn hemma. Jag tycker verkligen att det är roligt att blogga, det blir liksom lite egentid, en liten hobby, men det är som sagt inte alltid så lätt att hitta tiden till det.

Ha nu en härlig Måndagskväll!

Världens bästa Måndag?

Jag har försökt väcka Neo ett par gånger, det går sådär...han är trött och vill fortsätta sova, sen sa jag de magiska orden "om du går upp nu kan du titta på barnprogram", inga problem då rusa han upp- sötkorven!

Det har varit en fin helg, har gjort mysiga saker och det har varit underbart väder.
Endast känslomässigt har det varit jobbigt, men nu känns det bättre!
I Lördags var det ju fotboll, vi såg inte så mycket av matchen, inte jag iaf, Neo sprang omkring och Moa kröp omkring...men AIK vann i alla fall och det var väl huvudsaken?






Igår var jag på Nickstabadet för fösta gången i mitt liv, det var fint där och stort och bra. Neo lekte mest i klätterställningarna. Moa höll sig ganska lugn, så jag fick faktiskt lite färg :-)



På kvällen blev det kaffe i våran lekpark med några goa vänner jag umgås alldeles för sällan med.
Men kul att det blev av!

Nu: JOBB!


Fotbollslördag!

Halloj! Idag har vi äntligen gjort iordning en början på våran fotovägg i sovrummet, den kommer vi så småningom att fortsätta med över klädkammardörren och neråt väggen till höger om dörren...



Vi har också kommit iväg och kastat gammal målarfärg och gått ner med några saker i förrådet, saker som bara stod och tog plats i sovrummet.

Det är världens finaste väder ute, så vi har passat på att vara ute lite, men nu ska vi snart åka till Råsunda och kolla på AIK-BP, Neo och Moas första fotbollsmatch.

Kolla in snyggingen;



Hans pappa (som är bajare) var inte lika imponerad av kläderna när han var förbi här idag...
Moa ska ha sin rosa AIK-klänning och självklart kommer jag och Sebbe också ha AIK-tröjor på oss.

Ha en härlig Lördag i solen!

2009 års sommarplåga

Det här enligt mig sommaren 2009 års enda sanna sommarplåga, fast plåga vet jag inte riktigt, jag gillar den! Man blir glad av den.

Hungrig och nyklippt!

Nu kom jag precis hem från Handen, klockan är 19:45.
Jag har varit och klippt mig och gjort slingor, jag är väldigt nöjd faktiskt. Tog lite kort på mig med mobilen (då Sebbe har vanliga kameran med sig på kryssningen) men jag ser alldeles för trött, blek och sliten ut för att vilja spara och lägga upp något foto här. Jag är så hungrig! Jag har en viktväktarnas "Canneloni" i mikron, den är goooood. Till efterrätt blir det napoleonbakelse och kaffe, ska jag unna mig själv.
Har pratat med Sebbe, han har det lite käpigt med en Neo som inte lyssnar och en alldeles för klängig Moa. Hoppas att barnen lugnar ner sig lite snart. Men det är en bra läxa samtidigt, får Sebbe fundera lite på hur jag brukar klara av det.
Ikväll får jag välja alldeles själv vilken kanal som ska vara på, det blir 3:an kvällen igenom, först "Extreme home makeover" sen "Lyxfällan" och sist "Sex education", sängen väntar sen.

Om jag orkar ska jag nog fixa mina naglar sen. Och kanske pröva klänningen jag köpte på rean idag, den är grön med svarta prickar på, vet att Sebbe kommer tycka den är asful men det skiter jag i, jag har inte riktigt bestämt mig för jag tycker, den är nog lite ful-söt, får se hur den ser ut på helt enkelt.

Ha en härlig Onsdagskväll!

Rolig grej

Halloj!

En lite rolig grej...sök på google bilder efter ditt förnamn, sen efternamn, sen din bostadsadress.
Välj första bilden...
Så här ser det ut för mig i bilder då;

Camilla


Fahlén


Min adress


Blev inspirerad av Petra, Sebbes systers syster...
http://inspirebypetra.blogg.se/


Nu bär det av till frisören för lite färgning och ev klippning.

Doktorn var det ja

Det gick bra hos doktorn idag, hon ställde en massa frågor och sen fick jag göra en massa trick, enkla tricks som jag klarade av galant, blodtrycket det såg bra ut. Hon gissade på att det var spänningshuvudvärk eller migrän, hon tyckte att det lät lite mer som migrän, men för att kunna ställa en mer säker diagnos så kommer jag att bli kallad till en neurolog...dock visste hon inte hur lång tid det skulle ta innan jag får en kallelse.
Jag fick även lämna blodprov idag, för att utesluta att jag inte har någon infektion eller vad hon pratade om...
Jag tog en sväng förbi apoteket och köpte på mig mer Eeze.
Sen åkte jag med Neo till frisören, han blev skitsnygg i håret.

När vi kom hem hade Sebbe fixat middagen, som idag var Tacos, Neo fick bestämma.
Moa och Neo badade innan de la sig, det är så gulligt att sitta och titta på dem när de badar, Neo är så snäll mot Moa (förutom de gånger han sprutar vatten på henne!) och Moa är så fascinerad av Neo. 
När barnen hade somnat så dammsög jag, ville ha det gjort idag, för imorgon kväll är jag själv hemma och då vill jag bara kunna ta det lugnt om det är det jag känner för då. Hursomhelst, jag dammsuger, öppnar dörren och tänker börja dammsuga i deras rum, så gjorde jag förut när Moa var mindre, och med neo är det lugnt, han vaknar inte, men Sebbe tycker inte jag ska dammsuga där så han protesterar från vardagsrummet- jag tycker han är fjantig....såå vaknar Moa.
Jag hatar när Sebbe har rätt och jag har fel. Så jag går och lägger mig i våran säng med Moa, somnar själv! Jag är så himla trött på kvällarna. Men Sebbe väckte mig efter bara någon minut då klockan var 20.00, då började "My new bff" på 3:an som vi brukar titta på. Nu sitter sebbe och tittar på "Hajen 3", jag känner att jag klarar mig utan att se den, inte min typ av film. Fast just nu är det reklampaus så han håller på att packa lite inför imorgon. Sebbe, Moa och Neo åker ju Birka paradise imorgon...fuskigt! Men så är det när man jobbar...Just nu känns det härligt att få vara ensam hemma imorgon kväll, men jag tror att jag kommer att tycka att jag är världens mest ensamma människa imorgon. Jag får väl sätta mig och blogga i såna fall. Eller jag vet, jag ska ju sätta mig och beställa lite från Panduro, lite tjockt papper och saker jag kan göra kort med, det tycker jag är roligt, senaste kortet jag gjorde var Anders och Jaminas bröllopskort;







Nej, nu väntar tvätten på att bli upphängd, sen väntar soffan på att jag ska somna där för tredje kvällen i rad.
Kram och godnatt!

The pinks

Sitter på jobbet med huvudvärk, har ringt doktorn, de skall ringa upp mig, hoppas jag får komma dit idag!
Chefen spelar låtar med "The pinks", det får mig att tänka på när jag var ungefär 4 år och delade rum med storebror i Huddinge. Nostalgi- härligt!
Trevlig Tisdag! För våran familj blir det Tacos-tisdag senare...

Måndagskväll

Sitter här framför datorn med min huvudvärk, ska nog ta mina sista Eeze för jag tycker nog att de hjälper litegrann.
Jag och Sebbe har precis badat, i badkaret såklart. Barnen sover.

Igår var jag barnvakt ett tag hemma hos Annelie, jag hade Neo med mig. Efter det åkte vi och åt lunch, tanken var att Neo skulle få Mc´Donald´s och jag och Sebbe pizza hut, men väl inne på Donken så hade de nyheter som vi blev frestade till att smaka, vi ångrade oss efteråt! Sebbe tog bara någon tugga på sin kycklingburgare, jag åt lite mer på min hamburgare, men inte hela. Kommer inte ihåg vad de hette, de var Italieninspirerade iaf. Skitsamma, inga burgare jag kan rekomendera. Vi åkte till Östnora och spela minigolf där. Sebbe vann, sen kom Neo, sist kom lilla jag. Jag var verkligen helt värdelös på golfen igår! Efteråt blev det glass, Moa fick också.....;



Jag laddade ju ner mina foton från mobilen igår, då jag skulle lägga upp bilderna från bröllopet.
Kolla in den här gobiten;


Här har Moa och sebbe (och dockan) somnat på soffan;


Ha en fortsatt trevlig måndagskväll!

Snodde kort från Rosannas facebooksida...



Kolla vad vacker Jamina var;




Bröllopet

Igår var bröllopet, och nu önskar jag att jag skulle haft en jättefint kort på brudparet, de var så vackra och jag hade verkligen tänkt ta en massa kort igår, jag började ta kort så fort vi kom på plats, sen tog jag kort på Anders när han ställde sig uppe på berget....sen dog kameran! Och extra batterierna jag tog med var helt döda de med, åh jag var så irreterad. Nu var det ju så att de flesta tog kort där, bla Anna med familj som tillskillnad från oss har en bra kamera, så jag får väl be de skicka över foton på mailen. Skulle ju vara kul att ha på Anders och Jamina och kortet de tog på mig och Sebbe- finklädda.

Men här är några kort (från våran icke-braiga-kamera samt min mobil)















Ja, här står brudgummen och vigselförättaren...de väntar på bruden, min kamera dör...












Mest kort på Moa blev det. Hon var ganska jobbig igår, vägrade äta, vägrade sitta i vagnen, ville bara bli buren på. Helst skulle pappa bära på henne, tror hon har gått och blivit lite pappig nu när Sebbe är hemma med henne.

Bröllopet var hur som helst jättevackert, god mat, trevligt sällskap.
Tack Anders och Jamina som lät oss tillbringa denna dag med dem!

RSS 2.0