Tidsbrist

Jag har så mycket jag vill skriva om. Om allt och inget skulle man kunna säga. Tankar och funderingar, har en massa jag skulle vilja skriva av mig. Men klockan är nu 23. Jag är hur trött som helst och sätter jag igång att skriva så känns det som att det skulle ta mig en timme. Jag orkar inte vara helt död på jobbet imorgon, så jag hoppar skriveriet för ikväll. Det råder ju lite tidsbrist, tiden går helt enkelt åt till andra saker än bloggning just nu. Men så fort jag tar mig tid, så skall jag placera mig framför datorn med lite uppdatering. Drar ju till Cypern om en vecka och en dag, hoppas jag tar mig tid innan dess. God natt!

Sebbes flyttdag

Skumt livet känns just nu. Jag sitter i vardagsrummet och äter fiskgratäng direkt ur pappförpackningen. Gaffeln, den rotade jag upp från en kartong. Sitter i soffan och äter för köksmöblerna, de är sålda. Alldeles tyst är det för tv:n har Seb tagit med sig och Moa ligger och sover bakom mig i soffan...därav tystheten. Jag kom ju på att det är söndag och på söndagar är det "Big Brother", så jag måste bära ner min tv från övervåningen, för där uppe finns det inte längre någon soffa. Idag har jag kört Sebbes flyttbil. Endast mina saker är kvar i huset. Imorgon flyttar jag, men redan idag ska jag förbi lägenheten, de höll på städa ur den och undrade om jag kunde komma förbi och kolla vad jag är intresserad av att de lämnar kvar, så de inte kastar dessa saker...så vi går se... Jag är lite avundsjuk på alla som har möjlighet att njuta av den underbara solen idag. Men-det kommer fler tillfällen för min del. Nu väntar lite mer arbete, köra saker till SRV och lämna hyrbilen. På tal om den är jag riktigt stolt över mig själv som klarar av att köra en sån stor bil alldeles galant! Önska mig lycka till imorgon... Jag önskar dig en fortsatt underbar söndag!

4 dagar kvar.

Jag vill att det ska bli måndag! Jag längtar till mitt eget. Min och barnens lägenhet! Jag ska bara rå om mig själv och barnen. Och det känns helt underbart! Skulle behöva packa nu, istället för att sega i soffan. Men det är nu det svåra kommer, med porslin, kläder och hygienartiklar osv. Sånt packar man ju det sista man gö r. Samtidigt som jag måste börja med det...

En vecka kvar

Fan vad duktig jag har varit den här helgen, fått massor gjort, känns skönt. Nu är det bara en vecka kvar till flytt. Tack Helena för att du talade om för mig hur jag skulle göra för att kunna blogga via mobilen. Kanske jag blir lite bättre på att uppdatera min stackars blogg. God natt!

Blickar framåt...

Jag kan inte förklara känslan jag har.
Jag har ingen som helst ro i kroppen.
Fan vad jobbigt det är!
Känner mig uttråkad/rastlös.
Jag går liksom bara och väntar på att tiden skall gå.
Och det känns ju sådär. Livet är ju nu! Men det är svårt att vara nöjd med situationen just nu.
När jag vet att det är en flytt på gång men inte riktigt än.
Men sen, när jag har landat i min nya lya, fått i ordning lite och så. Då ska jag förhoppningsvis även njuta av varje dag.

Annars...

Neo har börjat på fotboll, och han gillar det, jag gillar att han gillar det...kul att han har något vettigt att pyssla med ca 3 ggr i veckan. Idag fick han fotbollskläder med sitt namn på, åh vad stolt han var.
Har börjat packa lite smått, känns bra.
Börjar närma sig flytt som sagt -längtar!
Har några roliga saker på gång, lite att se fram emot.



* Nästa Fredag ska jag till Gröna Lund och kolla på Johnossi.
Tänkte köpa Gröna kortet, för det lär ju bli fler konserter i sommar, jag har talat om för Neo att vi ska kolla på Eric Saade när han kommer dit i September, gissa om Neo blev glad :-)

* Måndag 23:e Maj (om tre veckor) flyttar jag!

* Lördag 28:e Maj ska jag och Sara och en sådär 6 tjejer/kvinnor till på klubb på Hamburger börs. http://www.hamburgerbors.se/index.php?option=com_content&task=view&id=266 Lär bli hur kul som helst.

* 9:e Juni åker jag till Cypern en vecka. Själv. Eller ja, jag åker och bor hos Natta en vecka, Natta som jobbar där ett halvår.

* Semester 3 veckor i Juli, de enda planerna jag har då är Gröna Lund med barnen en dag. Kolmården med barnen, Sara och hennes kille. Åker dit över en dag och sover sedan i "Saras hus" i Norrköping.

* Ska vi fara iväg ännu längre bort i framtiden så åker jag och Sara till USA i Januari 2012, två veckor blir vi borta då, hälsar på Björn och hans familj. USA har alltid varit ett resmål som jag har tänkt att jag skall åka till nångång i mitt liv, att det är så snart ändå känns underbart!

* Så har vi förstås helgen som kommer. Då tänkte jag ta med barnen på tivoli i Västerhaninge. Måste även ta mig till Stadium eller liknande och köpa en ny ryggsäck och cykelhjälm till Neo.

Imorgon kör vi Thai-Onsdag, dvs thaimat till lunch, fan vad gott det skall bli. Jag brukar köra på vegetarisk Phad thai, gudomligt gott! Efter jobbet imorgon skall jag och min jobbarkompis Björn göra pass, mitt pass är inte längre giltigt. Imorgon har Björn med sig en vagn till Moa. Nu ska vi sälja hennes Urban Jungle, och istället ha en Teutonia Timmy som vi köper begagnat av Björn då.
Känns lika bra att passa på att sälja hennes vagn nu medans den fortfarande är värd några kronor.
Och nu när man skall bo i lägenhet och vagnen kanske t.o.m skulle kunna bli snodd så skulle det kännas bättre om en vagn vi köpt för 400:- blir snodd än om en vagn för 6000:- blir det.

Nu; äta något och kolla på "Big brother" 

RSS 2.0