Snabba citronfisken
Middag om fem minuter, snabba citronfisken! Gott, enkelt och går snabbt att tillaga!
Hanna du efterfrågade middagstips förut, denna rätt kan jag varmt rekomendera.
Koka fisken direkt i såsen - enkelt och bekvämt!
Ingredienser
4 port
600 g fiskfilé, t ex hoki eller sej (jag tar torsk)2 1/2 dl Kelda sås Lovely Lemon
rivet skal och saft av 1/2 citron
2 tsk strösocker
1 dl hackad dill
Gör så här
Häll såsen i en traktörpanna. (Jag använder wok-pannan) Rör i citronsaft, socker och dill. Låt såsen koka upp. Skär fisken i portionsbitar och lägg ner i såsen. Låt fisken sjuda under lock på svag värme ca 5 min. Strö över citronskal och garnera med lite fräsch dill. Servera med kokt potatis (för mig blir det ris till denna gång), bröd och grönsakerKommentarer
Postat av: Nathalie
Men haalllååå dog du när karln kom hem eller??
Puss!
Postat av: hanna
hej
fisken provade jag idag! kanongod och väldigt enkel att laga!
kram
Trackback