Nu börjar klockan bli mycket...

Igår var vi på Naturhistoriska muséet, jag och barnen. Min jobbarkompis Björn mötte vi upp där, han, hans fru och deras dotter. Det var helt OK, men jag har lärt mig att jag finner nog levande djur något mer intressanta än uppstoppade sådana. Men det var roligt att hitta på något. En sak som var mindre kul var att åka tåg med mina ungar, det gör jag inte om...på....länge! Moa hade lite mer ro i kroppen än vad Neo hade faktsikt, men så fort Neo sprang och bytte plats på tåget så tog Moa efter, Neo smittar liksom av sig på Moa. Så nu har vi åkt tåg, nu dröjer det 10 år innan vi gör om det, tackar vet jag bil och körkort!
Det blev inte så mycket kort igår, de få jag tog blev inge vidare heller, men tänker visa er dem ändå;


Busungar på tåget



Moa och Neo lyssnar på olika fiskljud!?


Det roligaste på muséet var (enligt Moa) det här genomskinliga golvet med stenar under


Neo hittade en dataskärm-tur för honom!




Neo blir uppäten!


Moa myser med stenen


Kaffe och glasspaus utanför tunnelbanan på väg hemåt snart


Mer bus på tåget på väg hem


Vi har pratat om att lämna bort Moa och Neo över en natt. Igår kom vi på att det är nog den enda dagen det skulle funka bra för oss. Så efter middagen åkte vi och lämnade barnen hos Moas faster med familj. Vi stannade på en kopp kaffe, lånade med mig två böcker hem (ska bli alldeles underbart att fastna i lite bokläsande ett tag så om det är dåligt med blogguppdatering har jag istället fastnat i böckernas värld). Var hemma till 21, då kollade vi på film "Cellular" tror jag att den hette. Den var helt OK, hade kunnat haft ett bättre slut bara.

Adjö barnen!

Idag fick vi alltså sovmorgon, vaknade vid 10. Upp och duscha, åt frukost, sen kom Helena med muffins. Vi fikade, hon gjorde inbakad fläta i mitt hår. Sen var det dags att hämta barnen, förbi affären på hemvägen. Hemma var det sminkning och laga middag som gällde. Vid 16.30 åkte jag och barnen till Oxnö/Gålö där vi mötte upp fotografen Robert. Vi var där ca två timmar och blev fotade vid klipporna. Ska bli jättespännande att se resultatet. Ikväll gjorde vi lite smoothie, Sebbe och jag kollade på film vid 21. "Notorious" såg vi, den handlade om Notorious BIG, om hans liv, rätt så intressant men inte direkt en bra film.
Vi stekte pannkakor förut också, de skall vi ha till picnic-lunch imorgon. Tror att vi åker till den där parken i Enskede/Stureby igen, som vi var i häromdagen. Hoppas det blir lika fint väder imorgon som det har varit idag.
Sista dagen på semestern skulle man kunna säga. På väg hem från parken ska jag svänga förbi systembolaget, för att senare åka hem till en jobbarkompis och laga thaimat, dricka lite cider och spela TV-spel. Det blir trevligt!

Hur ser Lördagen ut då? Inga planer, karlslok skall iväg på fotboll, det är det enda jag vet.
På Söndag ska vi hem till Sebbes syster, hjälpa till att flytta på lekstugan (själv skall jag hjälpa till genom att observera hur de andra arbetar antar jag).
Nu är klockan mycket, sminkborttagning och tandborstning väntar, sen väntar en nybäddad säng.
Sov gott mina vänner!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0